Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ: Η επιβράβευση της σκληρής

Η αγωνιστική παρουσία και το νικηφόρο 2-0 επί της Ρουμανίας ήταν ότι το καλύτερο θα μπορούσε να περιμένει ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής χθες βράδυ στο Στάδιο «Berceni».

Στην πρώτη παρουσία στον πάγκο της Εθνικής Ελπίδων ο Απόστολος Μακρίδης είδε τους νεαρούς διεθνείς μας να φτάνουν στην επιτυχία και με τη συνολική τους παρουσία να δημιουργούν αυξημένες απαιτήσεις για τη συνέχεια και η επισήμανση του ήταν χαρακτηριστική:

«Πρέπει να σας συγχαρώ για την επιτυχία σας. Η σκληρή σας προσπάθεια επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο όμως μετά από κάθε παιχνίδι γυρίσουμε σελίδα για το επόμενο.

Το Κυπριακό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από συνεχόμενες επιτυχίες, αυτή η νίκη έχει τη δική της αξία όμως οι απαιτήσεις για τη συνέχεια είναι μεγαλύτερες.

Ξέρουμε τις δυνατότητες σας και μπορούμε να έχουμε και καλύτερες παρουσίες», ανέφερε μεταξύ άλλων στους διεθνείς μας ο Απόστολος Μακρίδης λίγες ώρες μετά το νικηφόρο 2-0.

Έπαινος προς τους διεθνείς μας και την τεχνική ηγεσία και από τον Τεχνικό Υπεύθυνο της ομάδας Μιχάλη Χατζηπιερή. Όπως χαρακτηριστικά τους ανέφερε, οι απαιτήσεις που υπάρχουν είναι δικαιολογημένες και δημιουργούνται και από την ικανότητα των ποδοσφαιριστών αλλά και την πολύ καλή συνολική δουλειά που γίνεται στην Εθνική μας.

Η αναγνώριση της πολύ καλής παρουσίας ήρθε και από τους αντιπάλους μας, που αμέσως μετά το φινάλε συγχάρηκαν τα μέλη της Κυπριακής αποστολής, χαρακτηρίζοντας πολύ καλή την εικόνα που παρουσίασε η Κύπρος και δίκαιη τη νίκη της.

Η συνέχεια στη Σερβία

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής επικεντρώνει αποκλειστικά πλέον όλο το βάρος της προσπάθειας ενόψει της επόμενης αποστολής στη Σερβία, στις 5 Σεπτεμβρίου.

Η εικόνα που παρουσίασαν οι διεθνείς μας στη Ρουμανία αυξάνει σίγουρα και το συναγωνισμό και σίγουρα μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου ο βαθμός ετοιμότητας τους θα είναι ψηλότερος.

Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά τη Σερβία θα ακολουθήσει το εντός έδρας παιχνίδι με την Ιταλία στις 9 Σεπτεμβρίου στο Μακάρειο Στάδιο.

Οι αγώνες εντάσσονται στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 για το 2015.

Η Εθνική μας μέχρι τώρα έδωσε δύο αγώνες. Ηττήθηκε με 2-0 στο Βέλγιο και νίκησε με 3-0 τη Βόρεια Ιρλανδία στο Μακάρειο Στάδιο.

**Η αποστολή της Εθνικής μας αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο σήμερα λίγο πριν από το μεσημέρι.

Πηγή: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου