Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Ήρθε ο Καταλά, επαφές με Ισπανό επιθετικό

Η απόκτηση του Χοσέ Καταλά από τον Απόλλωνα πήρε την τελική ευθεία. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται από τα ξημερώματα στην Κύπρο και το πρωινό της Τετάρτης θα περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση των κυπελλούχων και αν δεν προκύψει κανένα πρόβλημα από τις ιατρικές εξετάσεις, τότε θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία και θα κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες εγγραφής του στην ΚΟΠ και στην ΟΥΕΦΑ για να έχει δικαίωμα συμμετοχής με την Νις.

Σε επαφές με Ισπανό επιθετικό

Η κίνηση του Καταλά δεν είναι η τελευταία για τον Απόλλωνα, καθώς οι «κυανόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση περιφερειακού επιθετικού και μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες φέρνουν τους κυπελλούχους να βρίσκονται σε επαφές με Ισπανό.


Τίποτα το ανησυχητικό για Παπουλή

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει για τον τραυματισμό του Φώτη Παπουλή. Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός έχει ένα μικρό αιμάτωμα στο πόδι, που προήρθε από κτύπημα και το οποίο θα υποχωρήσει τις επόμενες ημέρες.

Πάντως, για να μην προκύψει κανένα περεταίρω πρόβλημα, στον Απόλλωνα σκέφτονται να τον προφυλάξουν στον αγώνα του Σούπερ Καπ με τον ΑΠΟΕΛ, έτσι ώστε να είναι 100% έτοιμος στους αγώνες με την Νις.

Πηγή: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου