Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Ο Ασλάνμπαμπα ξαναχτυπά! Γιατί προκάλεσε την ψευδοαστυνομία και πάλι ο έποικος «βουλευτής»

Θυμάστε τον επεισοδιακό «βουλευτή» στα κατεχόμενα που είχε φέρει τα πάνω κάτω τον προηγούμενο βήμα όταν από το βήμα της «βουλής» είχε δηλώσει πως έγινε αποδέκτης δωροδοκίας από τους Σερντάρ Ντενκτάς και Αχμέτ Κασίφ, για να ψηφίσει υπέρ της «μεταβατικής κυβέρνησης» της Σιμπέλ Σιμπέρ; 

Στο «δικαστήριο» που ακολούθησε ο ανεξάρτητος υποψήφιος «βουλευτής», Τουρκικής καταγωγής, αναίρεσε τα περί δωροδοκίας και ρουσφετιού, λέγοντας πως έκανε… αστείο. Τώρα όμως ξαναχτύπησε!

Όπως έγραψε η Χαβαντίς, δημοσιεύοντας και σχετική φωτογραφία, ο Ασλάνμπαμπα επέστρεψε δριμύτερος και έξω από το σπίτι του στο κατεχόμενο Τρίκωμο ανήρτησε μεγάλη έγχρωμη αφίσα που έγραφε «Όχι ψήφο στους ρουσφετολόγους. Εζντέρ Ασλάνμπαμπα».

Επιτόπου μετέβησαν «αστυνομικοί» που του επεσήμαναν πως δεν είναι νόμιμο αυτό που έκανε και ξεκρεμώντας την αφίσα την πήραν μαζί τους. Το σχόλιο της Χαβαντίς είναι πως ο Ασλάνμπαμπα προσπαθεί και πάλι να έρθει στην επιφάνεια, επαναφέροντας τους ισχυρισμούς που είχε ο ίδιος χαρακτηρίσει αστείο ενώπιον του «δικαστηρίου».

Ο δημοσιογράφος γράφει ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον «βουλευτή» αλλά κατέστη αδύνατο αφού είχε το κινητό του κλειστό.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου