Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Πανικός στο Νοσοκομείο Λεμεσού- Μπήκε φίδι και δαγκωσε στο πόδι ασθενή

Δηλητηριώδης έχιδνα, (φίδι) τρύπωσε στο Νοσοκομείο Λεμεσού και σκόρπισε τον πανικό. Ασθενής που βρισκόταν στην αίθουσα αναμονής του τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών, είδε την έχιδνα και προσπάθησε να την σκοτώσει, ωστόσο δεν τα κατάφερε, αφού η απρόσκλητη επισκέπτρια, πρόλαβε και του δάγκωσε το πόδι.

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε χθες τα ξημερώματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Ασθενείς που ανέμεναν τη σειρά τους για να εξεταστούν , πανικοβλήθηκαν όταν αντιλήφθηκαν πως ανάμεσα τους, στην αίθουσα αναμονής των πρώτων βοηθειών, περιπλανιόταν μία δηλητηριώδης έχιδνα.

Το περιστατικό, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» , συνέβη γύρω στις δύο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (ξημερώματα Κυριακής).

Σε τηλεφωνική επικοινωνία,  με τον διευθυντή του νοσοκομείου Λεμεσού Χρυσόστομο Ανδρόνικου, μας εξήγησε ότι «η έχιδνα φαίνεται να μεταφέρθηκε με όχημα το οποίο στάθμευσε έξω από τις πρώτες βοήθειες και μπήκε μέσα στο Νοσοκομείο από την κύρια είσοδο».

Η δηλητηριώδης έχιδνα, δάγκωσε στο πόδι ένα ασθενή, ο οποίος προσπάθησε να τη σκοτώσει πατώντας τη στο κεφάλι, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος ασθενής ,παρά το ότι δαγκώθηκε από το δηλητηριώδες ερπετό, σοκαρισμένος αρνήθηκε να παραμείνει για περαιτέρω νοσηλεία στο Νοσοκομείο και αρκέστηκε μόνο στις πρώτες βοήθειες, οι οποίες του παρασχέθηκαν από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος, το οποίο έσπευσε άμεσα να προσφέρει τη δέουσα ιατρική φροντίδα.

Την έχιδνα τελικά κατάφεραν και σκότωσαν άλλοι ασθενείς που βρίσκονταν στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τον κύριο Ανδρονίκου, το περιστατικό εξετάζεται ενώ γίνονται έρευνες για το πως μπήκε η έχιδνα στο νοσοκομείο.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου