Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα: Το DNA των κατηγορουμένων εντοπίζεται παντού

Σε διάφορα αντικείμενα που έχουν άμεση σχέση με το φονικό μακελειό της 23ης Ιουνίου 2012 που διαπράχθηκε στην Αγία Νάπα με θύματα 5 πρόσωπα, εντοπίζονται το DNA των δύο Ελλαδιτών κατηγορουμένων Δημήτρη Μαμαλικόπουλο και Αναστάσιο Τσεχιλίδη.Στην σημερινή κατάθεση του ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στη Λάρνακα, ο Δρ. Μάριος Καριόλου ο οποίος εργάζεται στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και είναι μεταξύ άλλων υπεύθυνος του εργαστηρίου Δικανικής Γενετικής του ινστιτούτου ανέφερε ότι «το γενετικό προφίλ των δύο κατηγορούμενων εντοπίστηκε μεταξύ άλλων σε αποτσίγαρα, στον εξοπλισμό των δωματίων των ξενοδοχείων όπου διέμειναν στην Αγία Νάπα και στον εσωτερικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου ενοικιάσεως που χρησιμοποιούσαν».

Σήμερα δόθηκε συνέχεια στην πολύκροτη δίκη του πενταπλού φονικού με την κατάθεση του πιο πάνω μάρτυρα κατηγορίας καθώς και την κατάθεση της κ. Νεκταρίας Ελευθερίου η οποία είναι υπεύθυνη του λογιστηρίου στο ξενοδοχείο Nestor στην Αγία Νάπα όπου διέμεναν οι δύο κατηγορούμενοι καθώς και η υπάλληλος της υπηρεσίας υποδοχής του εν λόγω ξενοδοχείου, κ. Τασούλα Ασσιώτη. Οι δύο γυναίκες αναφέρθηκαν στα τηλεφωνήματα που δέχονταν οι δύο κατηγορούμενοι στο δωμάτιο που διέμεναν.

Μάλιστα σε μία περίπτωση, σύμφωνα με την Ασσιώτη, ο Αναστάσιος Τσεχιλίδης δέχθηκε τηλεφώνημα μέσω του reception από πρόσωπο που μιλούσε με ελλαδική προφορά όταν ο κατηγορούμενος απουσίαζε από το δωμάτιο του. Όταν εμφανίστηκε και ενημερώθηκε για το τηλεφώνημα πήρε αυτός πίσω από το σταθερό τηλέφωνο του ξενοδοχείου και ενώ μιλούσε φαινόταν ιδιαίτερα ανήσυχος .

Αξίζει να αναφέρουμε ότι την ερχόμενη Παρασκευή (21 Ιουνίου) το δικαστήριο θα μεταφερθεί στη σκηνή του πενταπλού φόνου στην οδό Καταλυμάτων στο κέντρο της Αγίας Νάπας και θα διενεργήσει αυτοψία στο χώρο του εγκλήματος μετά από αίτηση της Κατηγορούσας Αρχής.

Πηγή: Newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου