Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Οι Κινέζοι εξασφάλισαν αίθουσα στο Hilton

Την αίθουσα «Ακάμας» του ξενοδοχείου Hilton επέλεξαν για να στεγάσουν -σε πρώτη φάση- τις εργασίες τους οι Κινέζοι που επένδυσαν στο έργο Venus Rock της Aristo Developers. Ο κινεζικός όμιλος China Glory ήρθε σε συμφωνία με το ξενοδοχείο προκειμένου να διαμορφώσει την αίθουσα σε γραφεία μέσω συμβολαίου για έναν χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του INBusinessNews το κόστος για ενοικίαση του χώρου ανέρχεται στις 4 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως, ενώ παράλληλα ο κινεζικός όμιλος βρίσκεται στο ψάξιμο για αγορά κεντρικών γραφείων στην πρωτεύουσα.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι πηγές από την κυπριακή αγορά ακινήτων αξιολογούν ως χαμηλή την τιμή που εξασφάλισε ο όμιλος China Glory, ωστόσο, τονίζουν πως οι σημερινές, οικονομικές συνθήκες δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για υψηλότερα ενοίκια. Θα πρέπει να τονιστεί παράλληλα, ότι οι Κινέζοι έψαξαν αποκλειστικά στη Λευκωσία θεωρώντας την πρωτεύουσα ως την ιδανικότερη βάση των εργασιών τους λόγω των κρατικών και άλλων υπηρεσιών που υπάρχουν στην πόλη.

Πάντως, με γοργούς ρυθμούς φαίνεται να κινείται ο προγραμματισμός του κολοσσού ακινήτων China Glory στην Κύπρο μετά από διάλογο τριών μηνών κατέληξε σε συμφωνία για αγορά του Venus Rock αλλά και κατέληξε σε συμφωνία με το Hilton, εξασφαλίζοντας την αίθουσα «Ακάμας». Την ίδια ώρα όλο και περισσότερες επενδυτικές επιλογές εξετάζονται από την China Glory, κυρίως σε σχέση με την αγορά ακινήτων.

Source: http://www.sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου