Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Μεγάλη επιχείρηση για τη σύλληψη επικίνδυνου ληστή στον Άγιο Ανδρέα - Είχε μαζί του 3 γεμάτα πιστόλια!

- Οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα του σπιτιού με πολιορκητικό κριό
- Με τη συμμετοχή ανδρών της ΕΚΑΜ η επιχείρηση που στήθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα
- Ολόκληρη περιοχή αποκλείστηκε και τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν ένα απ' τα μέλη της σπείρας των ληστών με τα καλάσνικοφ
- Παραδόθηκε φωνάζοντας στους αστυνομικούς "δε φταίω εγώ, οι άλλοι με έμπλεξαν"
- Είχαν σκορπίσει τον τρόμο τραυματίζοντας τρεις αστυνομικούς μετά από ληστεία σε τράπεζα της Καλαμάτας το 2012




Η επιχείρηση ξεκίνησε στις πέντε το πρωί και τελικά στέφθηκε με επιτυχία. Πρόκειται για έναν από τους πέντε δράστες της ληστείας στην Καλαμάτα σε υποκατάστημα της Alphabank. Ο ένας από τους δράστες είχε τραυματιστεί στην επιχείρηση των αστυνομικών να τους συλλάβουν σε διαμέρισμα της πόλης. Στη συμπλοκή τότε οι δράστες δεν δίστασαν να κάνουν χρήση των όπλων τους τραυματίζοντας τρεις αστυνομικούς.



Οι δράστες αποδείχθηκε ότι ήταν βαρύτατα οπλισμένοι και έτσι αυτή τη φορά οι αστυνομικοί που είχαν πληροφορίες ότι ο ένας από αυτούς κρύβεται στον Άγιο Ανδρέα έστησαν μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή ανδρών της ΕΚΑΜ.

Από τις πέντε τα ξημερώματα και μέχρι αυτή την ώρα η περιοχή κοντά στη συμβολή της Λ. Μαραθώνος με την οδό Τήνου παραμένει αποκλεισμένη. Ισχυρή αστυνομική δύναμη παραμένει στην περιοχή, ενώ άνδρες της σήμανσης ερευνούν κάθε σημείο της μονοκατοικίας όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη ο δράστης.



Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν την μονοκατοικία - φρούριο επί μέρες. Στο σπίτι έμενε ένας νεαρός άνδρας 43 ετών ο οποίος δεν είχε επαφές με τους γείτονες.



Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit ο άνδρας είχε πει στον ιδιοκτήτη της μονοκατοικίας πως είναι νταλικιέρης. Κυκλοφορούσε με ένα σκούτερ και ήταν πολύ ήσυχος.

Οι αστυνομικοί έπιασαν τον ληστή κυριολεκτικά στον ύπνο. Αφού τρύπησαν τη μεταλλική καγκελόπορτα της περίφραξης με ελεγχόμενη έκρηξη, έριξαν την εξώπορτα με πολιορκητικό κριό και εισέβαλλαν στο εσωτερικό του σπιτιού.



Ο ληστής που φορούσε μόνο το εσώρουχό του προσπάθησε να διαφύγει απο την πίσω πλευρά της μονοκατοικίας.



Ομως όταν είδε οτι ήταν περικυκλωμένος, παραδόθηκε φωνάζοντας στους αστυνομικούς "δε φταιώ εγώ, οι άλλοι με έμπλεξαν".

Στο σπίτι οι αστυνομικοί βρήκαν 3 γεμάτα πιστόλια ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Source: http://www.newsit.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου