Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Σοκ! Διαδοχικός βιασμός Βιετναμέζας οικιακής βοηθού στην Αλάμπρα!


- Δυο Ρουμάνοι οι οποίοι οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου προφυλακίστηκαν για περίοδο οκτώ ημερών
- Η Βιετναμέζα φέρεται να ενέδωσε λόγω φόβου στις ορέξεις των δυο Ρουμάνων
- Οι δυο ύποπτοι φέρεται να την πάτησαν αφού επέστρεψαν το κινητό τηλέφωνο στην Βιετναμέζα

Διαδοχικός βιασμός σε βάρος Βιετναμέζας οικιακής βοηθού σε δασώδη περιοχή της Αλάμπρας αποκαλύφθηκε σήμερα. Θύτες φέρονται δυο Ρουμάνοι οι οποίοι οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου προφυλακίστηκαν για περίοδο οκτώ ημερών.

Η Βιετναμέζα φέρεται να ενέδωσε λόγω φόβου στις ορέξεις των δυο Ρουμάνων στις 5 το απόγευμα της Κυριακής. Η παραπονούμενη περπατούσε πλησίον της αερογέφυρας Αγίας Βαρβάρας με σκοπό να βρει μεταφορικό μέσο για να μεταβεί στην οικία του εργοδότη της.

Οι δυο ύποπτοι Ρουμάνοι την προσέγγισαν και προθυμοποιήθηκαν να την μεταφέρουν στον προορισμό της. Ωστόσο, όπως φαίνεται μέσα από τα γεγονότα έπεσε στην παγίδα τους. Μόλις, εισήλθαν στο χωριό Αλάμπρα ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημά του σε δασώδη περιοχή.

Η Βιετναμέζα κατάλαβε ίσως τι ακριβώς την περίμενε και άνοιξε την πόρτα του οχήματος για να διαφύγει. Ο συνοδηγός όμως βγήκε από το όχημα και την εμπόδισε κλείνοντας την πόρτα του οχήματος. Τον ακολούθησε και ο οδηγός με συνέπεια να την τραβήξουν δια της βίας έξω από το όχημα. Η παραπονούμενη άρχισε να φωνάζει για να την αφήσουν, αλλά οι δυο Ρουμάνοι την έσπρωξαν στο πίσω κάθισμα του οχήματος και ένας εκ των δυο την χτύπησε με τα χέρια στο στόμα.

Στη συνέχεια, οι δυο ύποπτοι φέρονται με βάση την καταγγελία να έμειναν γυμνοί και να την βίασαν διαδοχικά. Η παραπονούμενη δεν αντέδρασε καθόλου αφού φοβόταν, αλλά έκλαιγε διαρκώς. Στη συνέχεια ο ένας εκ των Ρουμάνων επιδίωξε από την Βιετναμέζα να του προσφέρει στοματικό έρωτα και ακολούθως κατέβασε το παντελόνι και τα εσώρουχά της μέχρι τα γόνατα. Εκμεταλλευόμενοι το φόβο της Βιετναμέζας οι δυο Ρουμάνοι ήλθαν σε σεξουαλική επαφή μαζί της πέντε με έξι φορές.

Το μαρτύριο όμως της Βιετναμέζας δεν τέλειωσε εκεί αφού ο ένας Ρουμάνος φέρεται να θέλησε να την βιάσει πρωκτικά, όμως η κοπέλα δεν τον άφησε αφού πονούσε. Στη συνέχεια, οι δυο Ρουμάνοι την μετέφεραν στην Αλάμπρα όπου την άφησαν.

Οι δυο ύποπτοι όμως φέρεται να την πάτησαν αφού επέστρεψαν το κινητό τηλέφωνο στην Βιετναμέζα με συνέπεια η τελευταία να ειδοποιήσει την Αστυνομία, αφού συγκράτησε τους αριθμούς εγγραφής του οχήματος, αλλά και τον τύπο του. Η Βιετναμέζα εξετάστηκε ιατροδικαστικά ενώ τα ρούχα και εσώρουχά της θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου