Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Σερίνα και Εράνι στα ημιτελικά!!!


Σερίνα Γουίλιαμς και Σάρα Εράνι είναι οι δύο πρώτες τενίστριες που εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους στα ημιτελικά του Roland Garros με την Αμερικανίδα να φτάνει στα όρια απέναντι στη Σβετλάνα Κουζνέτσοβα ενώ η Ιταλίδα έκανε μεγάλο ματς απέναντι στην Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, παίρνοντας τη νίκη στα δύο σετς!


Λίγο έλειψε να έχουμε μεγάλη έκπληξη στους πρώτους προημιτελικούς του Γαλλικού Όπεν αφού η Σερίνα Γουίλιαμς πέρασε εξαιρετικά δύσκολες στιγμές απέναντι στην θαραλέα Κουζνέτσοβα, μέχρι τελικά να καταφέρει να υπερκεράσει το εμπόδιο της Ρωσίδας και να βρεθεί για πρώτη φορά μετά το 2003 στα ημιτελικά του δεύτερου Grand Slam της σεζόν!

Η πρωταθλήτρια της διοργάνωσης το 2002, μετά το εξαιρετικό της ξεκίνημα στο ματς, έχασε εντελώς τον αέρα με τον οποίον παίζει τένις τις τελευταίες εβδομάδες και αυτό έδωσε δικαίωμα στη Κουζνέτσοβα να ελπίζει, με τη Ρωσίδα να ισοφαρίζει στα σετς και να έχει, μάλιστα, προβάδισμα με 2-0 games στο καθοριστικό!

Τελικά, η Γουίλιαμς επανέκτησε τη χαμένη της αυτοπεποίθηση και κατάφερε να ανατρέψει το προβάδισμα της αντιπαλου της στο 3ο σετ, φτάνοντας στην πολύ μεγάλη νίκη με 6-1, 3-6, 6-3, σφραγίζοντας την πρόκριση για τις "4" καλύτερους του Παρισού.

Source: http://tennis24.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου