Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Όργια σε οικία στη Δερύνεια!


Σε οίκο ανοχής μετατράπηκε οικία στη Δερύνεια. Τα μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Αμμοχώστου ανακαλυψαν ότι 44χρονη από τη Βουλγαρία φέρεται να προωθούσε στην πορνεία 44χρονη συμπατριώτισσά της.

Τις τελευταίες ώρες η οικία παρακολουθείτο στενά από τους αστυνομικούς του ΤΑΕ Αμμοχώστου οι οποίοι αποφάσισαν ότι η χθεσινή ημέρα ήταν η κατάλληλη για να δράσουν. Βάζοντας σε εφαρμογή το γνωστό σχέδιο «πλαστά χαρτονομίσματα», επιστράτευσαν συνεργάτη της Αστυνομίας ως το δόλωμα.

Ο 44χρονος έχοντας ανά χείρας ποσό 60 ευρώ επισκέφθηκε ως «πελάτης» την οικία με σκοπό να έλθει σε σεξουαλική επαφή σε 45χρονη Βουλγάρα που εργοδοτούσε η 44χρονη συμπατριώτισσά της. Κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών περιπτύξεων, έκαναν ντου αστυνομικοί μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου που είχαν πάρει «θέσεις μάχης» περιμετρικά της οικίας. Οι αστυνομικοί επέδειξαν την αστυνομική τους ταυτότητα και με συνοπτικές διαδικασίες σταμάτησαν τα όργια. Την ίδια ώρα προέβησαν σε έρευνα στην οικία όπου παρέλαβαν ως πειστήρια διάφορα τεκμήρια του αγοραίου έρωτα.

Ακολούθως, πέρασαν χειροπέδες στην 44χρονη, ενώ εξασφάλισαν μαρτυρία από τη 45χρονη ότι η συμπατριώτισσά της την εξωθούσε στην πορνεία έναντι του ποσού των 60 ευρώ. Μεταξύ των τεκμηρίων που παραλήφθηκαν ήταν και τα σημαδεμένα χαρτονομίσματα που έδωσε ο συνεργάτης της Αστυνομίας.

Πριν από λίγο η 44χρονη Βουλγάρα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου όπου προφυλακίστηκε για περίοδο πέντε ημερών. Σε βάρος της διερευνούνται υποθέσεις μαστροπείας και εκμετάλλευσης πορνών.

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου