Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΑΠΟΕΛ: Έγινε η αρχή, τώρα τα δύσκολα!



Το νερό μπήκε στο αυλάκι ύστερα από την ανανέωση των Σατσιά και Αλεξάνδρου αλλά και με τη μείωση που δέχθηκε ο Αλωνεύτης. Πλέον αρχίζει να κινείται στο μεταγραφικό παζάρι το ΑΠΟΕΛ.

Κάθε προγραμματισμός αρχίζει με το ξεκαθάρισμα του υφιστάμενου υλικού. Όταν δηλαδή γίνουν γνωστές οι προθέσεις της τεχνικής ηγεσίας αλλά και των ποδοσφαιριστών της ομάδας για τη σεζόν που θα αρχίσει.

Αυτό έγινε στο ΑΠΟΕΛ, καθώς ήδη ανανέωσαν την συνεργασία τους, οι Μαρίνος Σατσιάς και Νεκτάριος Αλεξάνδρου, ενώ στο πλαίσιο του φετινού προγραμματισμού, που προβλέπει μειώσεις απολαβών του υφιστάμενου ρόστερ, την υπογραφή του έβαλε ο Στάθης Αλωνεύτης. Στις ανανεώσεις των συμβολαίων, πολύ σύντομα θα δώσουν τις απαντήσεις τους και οι Πίντο, Μαντούκα και Ολιβέιρα, καθώς και με τους τρεις οι επαφές έχουν γίνει. Μάλιστα μόνο με τον Ολιβέιρα υπάρχει μία οικονομική διαφορά.

Αυτές όμως οι κινήσεις, είναι οι «εύκολες» για την κάθε ομάδα. Και αφού οι διοικούντες «τελειώσουν» με αυτά, ακολούθως ρίχνονται στα «δύσκολα». Τις μεταγραφικές κινήσεις. Έτσι και το ΑΠΟΕΛ, καθοδηγούμενο φυσικά από τον Πάουλο Σέρτζιο, μπαίνει πλέον δυνατό στο μεταγραφικό παζάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πορτογάλος τεχνικός των «γαλαζοκιτρίνων», έχει ήδη παραδώσει στη διοίκηση μία λίστα με παίκτες που τον ενδιαφέρουν και δεν θα αργήσει να πραγματοποιηθεί η πρώτη μεταγραφική του ΑΠΟΕΛ.
Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου