Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Συνελήφθη 26χρονος για τη διάρρηξη χρυσοχοείου στην Πάφο.



Έναν 26χρονο από την Πάφο συνέλαβε η Αστυνομία ως ύποπτο για την υπόθεση διάρρηξης και κλοπής χρυσοχοείου στην παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος, στην Κάτω Πάφο ενώ αναζητεί και δεύτερο. Η Αστυνομία οδηγήθηκε στη σύλληψη του 26χρονου από την περιγραφή, που κατέγραψε η κάμερα παρακολούθησης του καταστήματος σουβενίρ, στο οποίο οι δράστες εισήλθαν ανοίγοντας τρύπα στον τοίχο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες πριν τρεις ημέρες μετέβησαν σε κατάστημα πώλησης αυτοκινήτων στη Γεροσκήπου και ενοικίασαν μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού παρουσιάζοντας πλαστή άδεια οδήγησης με όνομα άλλου προσώπου, αλλά με την φωτογραφία του ιδίου.

Η αστυνομία εξασφάλισε επιστημονική μαρτυρία ότι ο ένας εκ των δύο δραστών είναι το ίδιο πρόσωπο που μετέβη στο κατάστημα ενοικιάσεως και παρουσίασε την πλαστή άδεια οδήγησης.

Επίσης εξασφάλισε μαρτυρία ότι στην υπόθεση φέρεται να ενέχεται και ο 26χρονος από την Πάφο, ο οποίος συνελήφθη για την υπόθεση διάρρηξης και κλοπής.

Για την υπόθεση η αστυνομία αναζητεί ακόμη ένα πρόσωπο που εκτιμά πως είναι το πρόσωπο που ήταν στην φωτογραφία της πλαστής άδειας οδήγησης που παρουσίασαν οι δράστες στο κατάστημα ενοικίασης αυτοκινήτων.

Η αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται στις 123 χιλιάδες ευρώ.

Source: http://www.sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου