Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Βροχές και xmas mood στο δελτίο καιρού

Σήμερα, κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναμένεται να δώσουν αρχικά ελαφρές τοπικές βροχές ενώ αργότερα αναμένονται και μεμονωμένες καταιγίδες.


Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά τοπικά το απόγευμα μέχρι ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί λίγο ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Ασθενής χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές, χωρίς όμως να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι 4 Μποφόρ, στα παράλια μέχρι ισχυροί 5 Μποφόρ και στα ορεινά πολύ ισχυροί 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και αργότερα στα δυτικά και βόρεια παράλια παροδικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 13 στα δυτικά παράλια, στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή και την Δευτέρα παροδικά διαστήματα συννεφιάς δυνατό να δώσουν μεμονωμένη ελαφριά βροχή κυρίως την Κυριακή. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή αλλά τη Δευτέρα θα σημειώσει αισθητή πτώση.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ή και σε ορισμένες ορεινές περιοχές δυνατό να σημειωθεί ελαφρά χιονόπτωση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου