Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Ντου και μέσα - Επιχείρηση της Αστυνομίας κατά της κυβείας την Παρασκευή

Συντονισμένη επιχείρηση για πάταξη του φαινομένου της κυβείας πραγματοποίησε χθες βράδυ η Αστυνομία.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δελτίο Τύπου, μεταξύ των ωρών 6.30 μ.μ. χθες και μια μετά τα μεσάνυκτα, μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας και του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων Αρχηγείου, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης διεξήγαγαν έρευνα με δικαστικά εντάλματα σε δύο υποστατικά στη Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, εννέα ηλεκτρονικοί υπολογιστές, χρηματικό ποσό ύψους 4.199 ευρώ, 221 φίσιες, 104 τραπουλόχαρτα, καθώς και άλλα αντικείμενα.

Παράλληλα, στο πρώτο υποστατικό, εντοπίστηκαν πέντε πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία και κατηγορήθηκαν γραπτώς, ενώ υπήρχε και ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο όπου υπήρχαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι μετατρέπονταν σε παιγνιομηχανήματα περιορισμένου οφέλους. Υπεύθυνος για τους εν λόγω ηλεκτρονικούς υπολογιστές είναι 55χρονος εναντίον του οποίου διερευνώνται αδικήματα σχετικά με την κατοχή τους.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας και ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Εξάλλου, από τις 3 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ χθες, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας διεξήγαγαν έρευνα σε τρία υποστατικά στη Λάρνακα όπου συνολικά εντοπίστηκαν δέκα πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία και τα οποία κατηγορήθηκαν γραπτώς, ενώ εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, το χρηματικό ποσό των 1.034 ευρώ, 161 φίσιες και 213 τραπουλόχαρτα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου