Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΑΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

Μετά τον ντόρο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, μετά την ξαφνική αποχώρηση της Βανδή, ο Νότης Σφακιανάκης είναι έτοιμος για την μεγάλη σημερινή πρεμιέρα του.

Δε γνωρίζω ωστόσο αν πιστεύει ο ίδιος στο κακό μάτι… ωστόσο εκεί απέδωσαν το χθεσινοβραδινό ατύχημα.

Ένα ατύχημα που θύμισε πολύ το ατύχημα της Άννας Βίσση όταν έπεσε στο κενό από την καταπακτή. Πριν λίγες μέρες σας δώσαμε πρώτοι μια γεύση από αυτά που ετοιμάζει ο καλλιτέχνης!



Η επένδυση του επιχειρηματία Κώστα Ματσίκα είναι μεγάλη και όπως όλα δείχνουν η τεχνολογία σε συνδυασμό με τις υδραυλικές εγκαταστάσεις θα κάνουν το θέαμα φαντασμαγορικό. Όμως κάποια στιγμή χθες ο Νότης στραβοπάτησε και έπεσε στο κενό από την καταπακτή που τον ανεβάζει στην πίστα από το υπόγειο. Λίγο η κούραση… λίγο η εξάντληση από τις πρόβες των ημερών και ο τελειομανής Νότης την έπαθε… Όπως έμαθα το ατύχημα δεν ήταν κάτι σοβαρό. 

Ζορίστηκε λίγο ο ένας αστράγαλος του αλλά ο τύπος έβαλε για μισή ώρα πάγο και κατόπιν συνέχισε κανονικά. Βλέπετε εικόνες απο τους τεχνικούς την ώρα που τον περιμένουν ν΄ανέβει από την καταπακτή και το μπαλέτο στην πίστα που τον περίμενε. Μαθαίνω δε ότι όλα πήγαν καλά και πως σήμερα θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του.

Πηγή: http://showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου