Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

OMONOIA - ΤΟΝΙ ΣΑΒΕΦΣΚΙ - «Δύσκολο γήπεδο το Δασάκι, πάμε για νίκη»

Την καθιερωμένη του συνάντηση με τους αθλητικούς συντάκτες είχε σήμερα Πέμπτη ο τεχνικός της Ομόνοιας Τόνι Σαβέφσκι.

 Μίλησε για το δύσκολο παιχνίδι με τον Εθνικό, την γκέλα με τον Άρη και το σοκ που καλείται να ξεπεράσει η ομάδα του.

Η αρχική του τοποθέτηση για το παιχνίδι με τον Εθνικό αλλά και το τελευταίο ματς με τον Άρη:
«Έχουμε την Κυριακή τον αγώνα με τον Εθνικό. Πρόκειται για ένα αντίπαλο που πάντα δυσκολεύει την Ομόνοια, ειδικά στο Δασάκι που είναι ένα κλειστό γήπεδο. Προερχόμαστε από μια καλή εμφάνιση, όπου όμως δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ελπίζω να έχουμε ξεπεράσει το ψυχολογικό σοκ που δεχθήκαμε με τον Άρη και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Υπάρχουν και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με κάποιους παίκτες. Ελπίζω τα παιδιά που θα αγωνιστούν να προσφέρουν αυτό που χρειάζεται».

Που εντοπίζει τις αιτίες της ισοπαλίας με τον Άρη;
«Θα σταθώ στα δικά μας. Είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε, και μετά την ισοφάριση, όμως μπορούσαμε και να δεχτούμε το γκολ γιατί παίζαμε ριψοκίνδυνα. Δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας, κάτι που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν είναι κάτι που έφταιξε. Να μην σταθούμε στις δικαιολογίες για τις καθυστερήσεις που δεν παίχτηκε το παιχνίδι».

Για την ανακοίνωση του Άρη, και την αναφορά στον ίδιο:
«Δεν ξέρω για τι με κατηγόρησαν. Ζητώ συγνώμη αν πίστεψαν πως κατηγόρησα και άφησα αιχμές. Εγώ σχολίασα καλοπροαίρετα. Η σκέψη μου πηγαίνει πάντα στα δικά μας παιδιά. Η ουσία ήταν ο τερματοφύλακας, όπως και του είπα, να παίξουμε μπάλα, να κάνουμε αυτό το κάτι στη ζωή μας».

Μιλήσατε για ψυχολογικό σοκ;
«Μετά το παιχνίδι είναι λογικό να είσαι απογοητευμένος καθώς ενώ μπορούσες να το πάρεις το παιχνίδι δεν το πήρες. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

Για το αν είναι έτοιμοι οι Εφραίμ, Ασίς και Σκαραμοτσινο τόνισε:
«Όχι δεν είναι. Ο Γιώργος μπαίνει στην αποστολή μόνο για ψυχολογικούς λόγους, όπως και ο Ασίς. Κρίναμε ότι για τον Ασίς ήταν λιγότερο ριψοκίνδυνοι να αγωνιστεί για 10 λεπτά. Θα δούμε ποια θα είναι η κατάσταση τους. Είναι δύσκολο να προλάβει ο Γιώργος. Ο Σκαραμοτσίνο σίγουρα δεν θα προλάβει».

Για το πότε θα μπορεί να υπολογίζει και στον Μεγκόλο:
«Θα τον βάλω να παίξει όταν πάρω το ΟΚ από τον γιατρό. Όταν όμως απουσιάζει πολλούς μήνες θέλει προσοχή. Και ο Εφραίμ ήθελε να παίξει και να είναι στην αποστολή, όμως την επόμενη ημέρα ένιωθε ενοχλήσεις».

Θα καλυφθεί το κενό του Σοάρες αν τελικά φύγε;
«Αν βρούμε κάτι καλό, τον Ιανουάριο δεν βρίσκεις εύκολα καλούς ποδοσφαιριστές. Θα περιμένουμε να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Σοάρες. Από εκεί και πέρα θα δούμε τα δεδομένα και θα αποφασίσουμε».

Η Ομόνοια δυσκολεύεται να ανατρέψει το σκορ:
«Το έχουμε προσέξει και προσπαθούμε να βρούμε λύση. Όλες αυτές οι διακοπές που υπήρχαν στο παιχνίδι, η βαβούρα, οι καθυστερήσεις μπορεί να μας βγάλουν έξω από το ρυθμό. Σκοράραμε νωρίς στο 50,'είχαμε χρόνο να πετύχουμε κι άλλα γκολ, όμως όσα συμβαίνουν δεν μας αφήνουν να βγάλουμε καλύτερη εικόνα. Είναι η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω τώρα».

Επηρεάζουν οι απουσίες:
«Πιστεύω ότι όλοι στο ρόστερ είναι άξιοι και θέλω να πιστεύω ότι αξίζουνε να είναι στο ραόστερ. Από εκεί και πέρα ο κάθε ένας έχει το δικό του βάρος».

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου