Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Τώρα το «Χ» θα είναι πολύ λίγο...

Η προσοχή όλων στην Ανόρθωση είναι στραμμένη στο βαρωσιώτικο ντέρμπι με τη Νέα Σαλαμίνα και στο πώς θα καταφέρει η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από ένα περίπου μήνα. Τόσος καιρός έχει περίπου περάσει αφού το τελευταίο κυανόλευκο τρίποντο ήταν κόντρα στην Ένωση στις 3 Νοεμβρίου.

Το διπλό στο «Αμμόχωστος» αποτελεί κάτι παραπάνω από μονόδρομο για τον Ζόρζε Κόστα και τους παίκτες του. Μπορεί η ισοπαλία με την ΑΕΚ να μην έφερε μετασεισμικές δονήσεις αφού ήταν κόντρα σε ένα αντίπαλο που έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο και η ζημιά έγινε στο 94' αλλά τώρα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

Σε περίπτωση που η «Κυρία» δεν καταφέρει να κερδίσει το Σάββατο το βράδυ τότε τα πράγματα ίσως πάρουν διαφορετική τροπή. Η διοίκηση και ο κόσμος περιμένει υπομονετικά τις υποσχέσεις των παικτών να γίνουν πράξεις και να αντιδράσουν θετικά μέσα στο γήπεδο. Δεν παίρνει την Ανόρθωση τρίτο παιχνίδι δίχως νίκη και αυτό το αντιλαμβάνονται όλοι στην ομάδα.

Φυσικά η αποστολή θα είναι πάρα πολύ δύσκολη αφού οι ερυθρόλευκοι διαθέτουν ένα αξιόλογο και σκληροτράχηλο σύνολο, με προπονητή που μελετά τον αντίπαλο πολύ καλά και δεν ήταν καθόλου τυχαία η νίκη επί του ΑΠΟΕΛ.

Εάν όμως η Ανόρθωση θέλει να παραμείνει ψηλά πρέπει οι παίκτες να βρουν τον τρόπο να πάρουν το διπλό που θα δώσει και βαθμολογική ένεση στην ομάδα αλλά κυρίως και ψυχολογικό ντοπάρισμα που το έχει μεγάλη ανάγκη.

Πολύ σημαντικό θα είναι και για τον Ζόρζε Κόστα το παιχνίδι. Είναι γεγονός ότι έχει την στήριξη της διοίκησης. Εάν όμως επαναληφθεί εμφάνιση όπως αυτή του πρώτου ημιχρόνου με την ΑΕΚ και η ομάδα δεν καταφέρει να κερδίσει τότε δεν παίρνουμε και όρκο για το μέλλον του. Υποθέτουμε ότι και ο ίδιος το γνωρίζει πολύ καλά. Στα θετικά για τον ίδιο και την ομάδα η επιστροφή του Τζέισον Δημητρίου που θα δώσει περισσότερη ασφάλεια στην άμυνα. Αν βρει και οΆντιτς τα πατήματα του από αριστερά τότε ίσως δούμε μια βελτιωμένη έκδοση της κυανόλευκης άμυνας.

Φυσικά και μπροστά χρειάζεται τόνωση η ''Κυρία'' αφού ο Κολαούτι σίγησε και πρέπει να πάρει τα πάνω του για να βρει ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα, να κάνει δηλαδή αυτό για το οποίο πληρώνεται. Επιπλέον όλοι στην ομάδα ελπίζουν ότι το γκολ που πέτυχε ο Γκαρσία κόντρα στην ΑΕΚ θα τον βοηθήσει και θα δώσει επιτέλους αυτά που όλοι περιμένουν..

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου