Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Θέλει άνεμο η αγάπη- Δελτίο καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. 

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με νεφώσεις κυρίως στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα προσήνεμα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Παρασκευή, ενώ δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το Σαββατοκύριακο.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου