Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Γιατί έδιωξαν την Beyonce από τις Πυραμίδες της Αιγύπτου???

Γιατί έδιωξαν την Beyonce από τις Πυραμίδες της Αιγύπτου???

Μπορεί πριν από χρόνια να το είχαν καλύψει, μετά από συνέντευξη όμως του Αιγύπτιου πρώην Υπουργού Αρχαιοτήτων, όλα βγήκαν στη φόρα για την Beyonce Knowles!

Σε συνέντευξη του ανέφερε πως το 2009 επισκέφτηκε τις πυραμίδες η διάσημη τραγουδίστρια, όπως κάνουν και πολλοί άλλοι συνάδελφοι της.



“Με τους περισσότερους ανθρώπους που βρίσκομαι και τους δείχνω τις πυραμίδες, περνάμε ωραία, γινόμαστε φίλοι. Αλλά με αυτή την κυρία…Έλεγε πως θα έρθει στις 3 το μεσημέρι, όμως ήταν πάντα καθυστερημένη. Αντί ν’απολογηθεί για την καθυστέρηση, δεν έκανε ούτε νύξη.”

“Εγώ ήμουν υπεύθυνος για τη φωτογράφιση και όμως αυτή έφερε δικό της φωτογράφο και σωματοφύλακα. Όταν ο δικός μου ήθελε να τη φωτογραφίσει, αυτή τον σταματούσε και δεν ήταν ποτέ ευγενική. Έξω…δεν έχεις το προνόμιο να κάνεις αυτή την περιήγηση μαζί μου!”

Όταν ρωτήθηκε η Beyonce για το ταξίδι στην Αίγυπτο, απάντησε πως όλα είναι ψέματα, αφού τίποτα δε συνέβη.



Αν και τελικά η Αμερικανίδα star φωτογραφήθηκε για τα τυπικά με τον Hawass, λέγεται πως σταμάτησε να είναι διπλωμάτης και εκνευρισμένος είχε δηλώσει: “Είναι ένας ηλίθιος άνθρωπος και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Το χειρότερο είναι ότι δε θέλει να καταλάβει!”

Πηγή: http://www.beeper.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου