Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Δημιουργήστε τη δική σας... αόρατη φιλενάδα!

Η υπηρεσία θα διαθέτει τρεις γυναίκες - συντρόφους, ανάλογα με τον βαθμό δέσμευσης που επιθυμεί ο συνδρομητής

Η... αόρατη σύντροφος, ερωμένη και αρραβωνιαστικά είναι μία νέα τηλεφωνική υπηρεσία που θα λειτουργήσει λίαν συντόμως για να βγάλει από την δύσκολη θέση τους άντρες που δεν έχουν ταίρι και εν όψει των οικογενειακών συναθροίσεων τώρα τις γιορτές, θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τη μοναξιά τους.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η υπηρεσία θα διαθέτει τρεις γυναίκες - συντρόφους, ανάλογα με τον βαθμό δέσμευσης που επιθυμεί ο συνδρομητής.

Με δέκα περίπου δολάρια το μήνα, η υπηρεσία «Απλά Μιλάμε» θα προσφέρει τηλεφωνικά μηνύματα, αυτοματοποιημένες τηλεφωνικές κλήσεις και δώρα (θα είναι διαθέσιμα με επιπλέον όμως κόστος).

Στη δεύτερη περίπτωση με την αόρατη φιλενάδα με την οποία «Η σχέση αρχίζει και σοβαρεύει», η υπηρεσία θα χρεώνει περίπου 30 ευρώ το μήνα και θα προσφέρει στους χρήστες ό,τι η προαναφερθείσα υπηρεσία και κάποια επιπλέον πράγματα.

Όσοι επιλέξουν την τρίτη υπηρεσία, με την αόρατη φιλενάδα με την οποία «Η σχέση βαδίζει προς το... γάμο», οι συνδρομητές θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό σχεδόν των 50 ευρώ το μήνα, όπου οι τηλεφωνικές συνομιλίες θα είνα ζωντανές, ενώ ο ίδιος ο χρήστης θα μπορεί ο ίδιος να... πλάσει τη σχέση του όπως ακριβώς την θέλει.

«Οι συνδρομητές θα μπορούν να ανεβάζουν και φωτογραφικό υλικό με την ψεύτικη σχέση τους στον λογαριασμό τους στο Facebook, να λαμβάνουν αληθινά φωνητικά μηνύματα , δώρα και σημειώματα», εξηγεί ο δρυτής της υπηρεσίας από τη Βρετανία, Ματ Χόμαν, ο οποίος, όπως δηλώνει, δεν έχει ακόμα ενεργοποιήσει την υπηρεσία γιατί δεν έχει αποφασίσει αν στα φωνητικά μηνύματα, θα κρύβονται πραγματικοί ηθοποιοί ή ο... υπολογιστής.

«Το μόνο σίγουρο είναι πως η αόρατη φιλενάδα θα ξεγελάσει όχι μόνο την οικογένειά σας, ακόμα κι εσάς τους ίδιους», επισημαίνει ο Χόμαν.



- Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου