Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Τηλεφωνικές κλήσεις και ροζ αγγελία στο παζλ της δολοφονίας

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας έθεσε υπό εφταήμερη κράτηση 32 χρόνο κάτοικο Βρυσούλλων, ως ύποπτο για το φόνο του 46χρονου Άγγελου Φαίδωνος, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε την Πέμπτη σε τυμπανιαία κατάσταση, σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο της Λάρνακας.
Ζητώντας την έκδοση του διατάγματος της υπόθεσης, ο υπαστυνόμος, Χαράλαμπος Ζαχαρίου, αναφέρθηκε σε 67 κλήσεις και μηνύματα που φαίνεται να είχε κάνει ο ύποπτος προς το θύμα, αλλά και 89 κλήσεις και μηνύματα που είχε κάνει το θύμα προς τον ύποπτο. Οι επικοινωνίες είχαν γίνει μεταξύ της 25ης και 30ης Ιουλίου, ημερομηνία που το θύμα δηλώθηκε ως ελλείπον πρόσωπο.
Ο αστυνομικός ανακριτής πρόσθεσε ότι μία  ροζ αγγελία, στην οποία αναφερόταν ότι «Γυμναστής και μασέρ προσφέρει ερωτικό-χαλαρωτικό-αισθησιακό μασάζ σε κυρίες…», με συγκεκριμένο τηλεφωνικό αριθμό,  ήταν αυτή που οδήγησε στη σύλληψη του 32χρονου, ως υπόπτου για φόνο εκ προμελέτης του 46χρ Άγγελου Φαίδωνος.
Ο ύποπτος αρνήθηκε να εξεταστεί από ιατροδικαστή και δεν συνεργάζεται με τους ανακριτές της υπόθεσης. Ωστόσο στο δεξί του χέρι υπήρχαν εμφανείς εκδορές, ανέφερε ο εξεταστής της υπόθεσης.
Έπειτα από εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι η ξύλινη χειρολαβή τσάπας που είχε βρεθεί σπασμένη και ματωμένη δίπλα από το θύμα, είχε αγοραστεί από ΣΠΕ στο χωριό του υπόπτου. Στο αυτοκίνητο του, εξάλλου,  βρέθηκε δεύτερη χειρολαβή, αγορασμένη από το ίδιο κατάστημα.
Από το σπίτι του υπόπτου παραλήφθηκαν επίσης, ως τεκμήρια, ένα ζευγάρι παντόφλες και μια μπλούζα, στα οποία φαίνεται να υπήρχαν ίχνη αίματος.
«Σε καλό δρόμο οι έρευνες»
Παρά το γεγονός πως ο 32χρονος ύποπτος για τη δολοφονία του 46χρονου Άγγελου Φαίδωνος δεν συνεργάζεται με τους ανακριτές της υπόθεσης, η Αστυνομία θεωρεί ιδιαίτερα ικανοποιητικά τα στοιχεία που έχει στην κατοχή της, για την πλήρη εξιχνίαση της.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη, οι έρευνες για την υπόθεση "βρίσκονται σε καλό δρόμο" και συνεχίζονται εντατικά, ώστε να προσδιοριστεί το κίνητρο της εγκληματικής αυτής ενέργειας.
"Είμαστε σε καλό δρόμο έχοντας υπόψη ότι κατέχουμε κάποια στοιχεία και πληροφορίες για την επικοινωνία που προηγήθηκε της ανεύρεσης του πτώματος στη Λάρνακα", είπε και πρόσθεσε ότι "οι έρευνες δεν επικεντρώνονται μόνο στη Λάρνακα, αλλά και στη Λευκωσία όπου είχε καταγγελθεί αρχικά ως ελλείπον πρόσωπο".
Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τους Ιατροδικαστές Νικόλα Χαραλάμπους και Σοφοκλή Σοφοκλέους που διενήργησαν νεκροψία επί της σορού του θύματος, ο θάνατος του οφείλεται σε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση που προήλθε από θλων όργανο. Το θύμα έφερε πέντε τραύματα στο κεφάλι και άλλα τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του.
Source: http://sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου