Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΑΕΚ: Με άρωμα… Αργεντινής! Υπέγραψε ο Βισέντε Μόνxε

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, Βισέντε Μόνxε. Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις του 32χρονου ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ Λάρνακας ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας διάρκειας 2 χρόνων με τον 32χρονο (21/6/1981) Αργεντίνο μεσοεπιθετικό Vicente Monje.

O Monje έχει αγωνιστεί και στο ελληνικό πρωτάθλημα με τα χρώματα του Ολυμπιακού Πειραιώς (2011-2012) και του Ολυμπιακού Βόλου (2009-2011).

Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας»

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα έκανε ο Monje αμέσως μετά την υπογραφή των συμβολαίων και εξέφρασε την χαρά του που βρίσκεται στην Κύπρο και που υπέγραψε στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Κύπρο και ικανοποιημένος που υπέγραψα στην ΑΕΚ και που θα βρίσκομαι εδώ τα επόμενα 2 χρόνια. Θελώ πολύ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και θα δουλέψω πολύ σκληρά για το καλό της ομάδας.

Τελειώνοντας έστειλε και το δικό του μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ: ' Οι φίλαθλοι μας είναι πολύ σημαντικοί για την ομάδα και είναι απαραίτητη η στηριξή τους για να έχουμε επιτυχίες. Όπως είδα και χθές (Παρουσίαση ομάδας) είναι πολύ εκδηλωτικοί και αγαπούν πολύ την ομάδα».

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου