Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΠΑΣΥΞΕ: Να μην μετατραπεί η Αγία Νάπα σε «24ωρο πάρτι ξέφρενης κραιπάλης»

Η Επαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου χαιρετίζει την απόφαση της Διϋπουργικής Επιτροπής για μέτρα πάταξης της ηχορύπανσης, εκφράζει όμως ανησυχία για την «ιδιαίτερη μεταχείριση» στην Αγία Νάπα, λέγοντας πως η περιοχή δεν πρέπει να μετατραπεί σε «24ωρο ανοιχτό πάρτι ξέφρενης κραιπάλης».

Σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται ότι οι επισκέπτες της Αγίας Νάπας δεν είναι μόνο η νεολαία «που αρέσκεται στη θορυβώδη διασκέδαση και την οχληρία», αλλά και οικογένειες μέσης ηλικίας με παιδιά «που θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους μακριά από θόρυβο, οχληρία και ηχορύπανση» και οι οποίοι ξεπερνούν το 80% των επισκεπτών.

«Αυτούς τους επισκέπτες έχει μεγαλύτερη ανάγκη η Αγία Νάπα», αναφέρεται, ενώ γίνεται έκκληση προς την Διϋπουργική Επιτροπή να αποφασίσει πρώτα για την προστασία των επισκεπτών αυτών.

«Δεν νοείται σε μια καθαρά τουριστική περιοχή διακοπών ποιότητας όπως όλοι θέλουμε να είναι η Αγία Νάπα για χάρη μερικών επιχειρηματιών, να μετατρέπεται στους μήνες αιχμής σε 24ωρο ανοικτό πάρτι ξέφρενης κραιπάλης» καταλήγει η ανακοίνωση.

Source: http://www.ikypros.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου