Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου το βίντεο με τις κινήσεις των δραστών του πενταπλού φόνου

Λεπτό προς λεπτό, όλες οι κινήσεις των δύο κατηγορουμένων, για τον πενταπλό φόνο που διαπράχθηκε στις 23 Ιουνίου 2012 στην Αγία Νάπα, βρίσκονται ενώπιον του δικαστηρίου.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής, στο οπτικογραφημένο υλικό που εξασφάλισε η αστυνομία, από τα υποστατικά πλησίον του χώρου όπου διαπράχθηκε το στυγερό έγκλημα, καταγράφονται ξεκάθαρα οι κινήσεις των δύο Ελλαδιτών κατηγορουμένων (Δημήτρη Μαμαλικόπουλου και Αναστάση Τσεχιλίδη), πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το φόνο.

Η σημερινή ακροαματική διαδικασία για την πολύκροτη υπόθεση, διεξήχθη με την κατάθεση παραδεκτών γεγονότων, που αφορούν τη λήψη και διακίνηση οπτικογραφημένου υλικού, από τα σημεία που πέρασε ο «δολοφόνος» των θυμάτων. Συγκεκριμένα κατατέθηκε υλικό που καταγράφηκε από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, που διαθέτουν η Εκκλησία της Παναγίας στο κέντρο της Αγίας Νάπας, όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο διαφυγής των δραστών, το ξενοδοχείο «Νέστωρ» στο οποίο διέμεναν οι δύο κατηγορούμενοι την ημέρα του φόνου και η μπιραρία «Ζιγκ – Ζαγκ» καθώς και άλλων υποστατικών, που βρίσκονται κοντά στο σημείο του πενταπλού φονικού.

Η δίκη θα συνεχιστεί την ερχόμενη Πέμπτη, οπότε αναμένεται η κατάθεση ενός εκ των συνεργατών του επιχειρηματία Φάνου Θεοφάνους Καλοψιδιώτη, ο οποίος ήταν ο πραγματικός στόχος των εκτελεστών.
Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου