Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ & ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ TV

Σιγμα, ΑΝΤ1, Mega και ΡΙΚ αυτήν την περίοδο βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την ερχόμενη σεζόν, με τρομερές εκπλήξεις και φοβερές ανατροπές στο υφιστάμενό τους πρόγραμμα….

Στο Σιγμα, το μόνο σίγουρο είναι ότι η σειρά «Εφτά ουρανοί και σύννεφα αλήτες» του Δημήτρη Τοκκαρη πάει για δεύτερο γύρο προβολών. Το κανάλι ψάχνει παρουσιάστρια για την απογευματινή ζώνη και η Ρούλλα Γεωργιάδου αναλαμβάνει μια εκπομπή αλά «Παίζουμε Κυπριακά», η οποία θα διεξάγεται ανά το παγκύπριο.

Στον ΑΝΤ1 το μόνο σίγουρο είναι ότι το κανάλι θα ποντάρει και φέτος στις κυπριακές παραγωγές: «Νιώσε με», «Βαλς με Δώδεκα Θεούς» και «Εκείνο το καλοκαίρι». Στο πρόγραμμα θα ενταχθεί και το «Μπρούσκο» ως εξωτερική παραγωγή, αφού παρόλο που η σειρά είναι των Κυπρίων Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου, ο ΑΝΤ1 Κύπρου εξασφάλισε τα δικαιώματα από τον ΑΝΤ1 Ελλάδος.

Όσον αφορά στο κρατικό κανάλι, επικρατεί αναστάτωση, αφού για να αποφύγει παρόμοιο σκάνδαλο με αυτό της ΕΡΤ, αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει στο μάξιμουμ τους υπαλλήλους της. Το «Παίζουμε κυπριακά» και το «Πάμε παραδοσιακά» αρχίζουν γυρίσματα τέλη Σεπτεμβρίου για τη νέα σεζόν. Το σκηνικό για τις «Πατάτες» είναι θολό. Επίσης σκοπό έχουν και μια δεύτερη κοινωνικού περιεχομένου σειρά, η οποία θα προβάλλεται καθημερινά, μιας και τα «Μοιραία Φεγγάρια» χάριζαν σημαντικά νούμερα τηλεθέασης πριν από το δελτίο.

Σχετικά με το Mega, αφού υπογράφτηκαν τα συμβόλαια με το Mega Ελλάδος και δεν υπάρχει φόβος ή λόγος κατάρρευσης του καναλιού άρχισαν τα όργανα. «Έχεις μέσον», «Για Σένα», «Ενημέρωση Τώρα» και «Anonymous» θεωρούνται σίγουρα, ενώ στο παιχνίδι επανέρχεται και το «Dansing For You III». Επίσης ο σταθμός ετοιμάζει δύο παραγωγές, μικρές σε αριθμό επεισοδίων.

Source: http://showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου