Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Περιμένοντας στο νοσοκομείο που θα γεννήσει η Κέιτ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την περιβόητη γέννα, που θα δώσει νέα πνοή στο Μπάκινχαμ. Πλήθος φωτογράφων, ρεπόρτερ, και τηλεοπτικών συνεργείων έχουν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο, St Mary, στο Λονδίνο, περιμένοντας εναγωνίως την έλευση του παιδιού της Κέιτ και του Ουίλιαμ.

Ο τρίτος σε σειρά διάδοχος του θρόνου αναμένεται εντός ημερών. Μπορεί το πριγκιπικό ζεύγος να ισχυρίζεται πως δεν έχει ιδέα για το φύλο του παιδιού, τα στοιχήματα, όμως, για το όνομά του είχαν πάρει φωτιά.

Αλεξάνδρα, Ελισάβετ, Βικτωρία ή Νταιάνα; Όλοι προεξοφλούν ότι θα είναι κορίτσι, ενώ το όνομα Ελισάβετ ήταν πρώτο στις προτιμήσεις των γραφείων στοιχημάτων.

Μέχρι την Αυστραλία έφτασε ο ενθουσιασμός για την έλευση του βασιλικού διαδόχου.

Ένα καγκουρό αποφάσισε να πλέξει η τέως πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Τζούλια Γκίλαρντ, προκειμένου να το κάνει δώρο στην πριγκίπισσα Κέιτ.

Φωτογραφήθηκε μάλιστα για γνωστό γυναικείο περιοδικό, καθισμένη σε μια πολυθρόνα με ένα μάλλον σοφιστικέ στιλ και με τον αγαπημένο της σκύλο στα πόδια.


Υπενθυμίζεται ότι η Βρετανία και άλλες χώρες της Κοινοπολιτείας που έχουν ως μονάρχη την βασίλισσα Ελισάβετ Β' συμφώνησαν να αλλάξουν τους κανονισμούς της διαδοχής, ώστε οι άνδρες να μην προηγούνται πλέον ως διάδοχοι του θρόνου.



Περιμένοντας στο νοσοκομείο που θα γεννήσει η Κέιτ

Source: http://www.ikypros.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου