Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Ξεμπούκωσε στο τέλος

Ο προβληματισμός όσο αφορά την μη επίτευξη των γκολ διάρκεσε για 55 λεπτά στο ΓΣΠ στο φιλικό παιχνίδι τηςΟμόνοιας με την Ξάνθη.


Η Ομόνοια έδειξε ετοιμότητα ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων αφού έφτιαξε και ευκαιρίες, πέτυχε τρία γκολ και έδειξε καλά στοιχεία στο παιχνίδι της. Σίγουρα αν και είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα η εικόνα που έβγαλαν οι πράσινοι αφήνουν το δικαίωμα για αισιοδοξία όσο αφορά την ομάδα και την δουλειά που έγινε στην προετοιμασία.

Οι πράσινοι έφτιαξαν διψήφιο αριθμό ευκαιριών στο πρώτο μέρος και με εξαίρεση ένα δοκάρι με τον Αντράντε οι υπόλοιπες προσπάθειες δεν έβρισκαν στόχο. Κόντρα σε αυτό η Ομόνοια βρέθηκε πίσω στο σκορ αφού ο Αλαμπί έκανε λάθος, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Βασιλακάκης και άνοιξε το σκορ. Η Ομόνοια προσπάθησε με προσπάθειες τωνΠλατινί και μακρινά σουτ από τον Σουάρες να ισοφαρίσει αλλά δεν ήταν εύστοχη.

Στην επανάληψη η Ομόνοια με την είσοδο του Γκιγκίεβιτς αλλά και την μετατόπιση του Σκέμπρι στα χαφ άλλαξε εικόνα και έγινε πιο επικίνδυνη. Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει με τον Τέιλορ να τρυπώνει στην αντίπαλη περιοχή και να εκμεταλλεύεται την στιγμιαία αδράνεια της άμυνας της Ξάνθης πετυχαίνοντας την ισοφάριση. Από εκεί και μπρος η Ομόνοια πήρε τα ηνία του αγώνα αναγκάζοντας την Ξάνθη σε παθητικό ρόλο. Στο 72΄ ο κορυφαίος του αγώναΣκαραμοτσίνο κέρδισε πέναλτι και ο Εφραίμ δεν αστόχησε. Προτού να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φίλων των πρασίνων ο Γκιγκίεβιτς άνοιξε και αυτός λογαριασμό με την φανέλα της Ομόνοιας αφού είπε ευχαριστώ στο λάθος της άμυνας της Ξάνθης και με πλασέ έγραψε το 3-1.

-3΄ Πρώτη καλή φάση με τον Αντράντε να βρίσκει το δοκάρι

-16' Ο Βασιλακάκης σε τετ α τετ με τον Μορέιρα ανοίγει το σκορ

-20΄ Ο Τέιλορ κάνει την κεφαλιά έξω

-28΄ Ο Πλατινί δεν υπολογίζει σωστά και η ευκαιρία χάνεται

-29΄ Σουτ από τον Σουάρες έξω

-30' Μετά το εικοσάλεπτο η Ομόνοια ανέβηκε και μετρά σημαντικές ευκαιρίες με Πλατινί και Σοάρες

-54΄ Μεγάλη ευκαρία για την Ομόνοια με τον Σκέμπρι να σουτάρει έξω από ευνοική θέση

-63΄ Ισοφαρίζει η Ομόνοια με τον Τέιλορ

-72΄ Γυρίζει το παιχνίδι η Ομόνοια με έυστοχο πέναλτι από τον Εφραίμ που κέρδισε ο Σκαραμοτσίνο

-73΄Ανοίγει λογαριασμό και ο Γκιγκίεβιτς με την φανέλα της Ομόνοιας, που εκμεταλλεύτηκε αδράνεια και πλάσαρε εύστοχα

Η ενδεκάδα:

Μορέιρα, Θερβέρα(87΄ Κυριάκου), Σκαραμοτσινό, Αλαμπί(87΄ Εμπέμπα), Αντράντε, Σοάρες, Λεάντρο(82΄ Μαρκάσα), Ασσίς(87΄ Θεράποντως), Τέιλορ(70΄ Εφραίμ), Πλατινί(46΄ Γκιγκίεβιτς), Σκέμπρι(85΄Αγκουιάρ)

Πηγἠ: http://24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου