Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παρουσιάστηκαν οι νέες φανέλες (pics)

Παρουσιάστηκαν το πρωί της Τετάρτης οι νέες φανέλες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την σεζόν 2013/14. Επετειακό έμβλημα έχει επιλεγεί φέτος!

Η πρώτη εμφάνιση είναι παρόμοια με την περσινή, με οριζόντιες γραμμές Άσπρο-Πράσινο, με Λευκό παντελονάκι και Λευκές κάλτσες.

Η εκτός έδρας είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Είναι χρώματος Μαύρου με Άσπρες διακριτικές λεπτομέρειες στο γιακά και το μανίκι. Το παντελονάκι είναι Μαύρο όπως και οι Κάλτσες.

Χρέη μοντέλων είχαν οι Λεάντρο, Τέιλορ, Μορέιρα και Ασσίς οποίοι έδειχναν να το διασκεδάζουν! Εκ μέρους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν οι Μιχάλης Βασιλείου και Κώστας Χρίστου, υπεύθυνοι για το τμήμα μάρκετινγκ των πρασίνων, και ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Αντρέας Δημητρίου.

Μ.Βασιλείου: «Είναι ο 2ος μας χρόνος με τη ΝΙΚΕ. Ο πρώτος ήταν απόλυτα επιτυχημένος. Όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ είμαστε χαρούμενοι γι αυτή τη συνεργασία. Η συνεργασία έχει κοινά οφέλη και για τους 2. Οι νέες μας εμφανίσεις είναι εντυπωσιακές. Θα υπάρχει επετειακό έμβλημα πάνω στις φανέλες. Εύχομαι η συνεργασία να φέρει περισσότερες επιτυχίες και στους 2″.

Εκ μέρους της ΝΙΚΕ, ο κος Πέτρος Χαραλάμπους είπε πως ΝΙΚΕ και ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν κοινά με στόχους όπως η επιτυχία και ο πρωταθλητισμός. Συνεργάζονται τα καλύτερα μπραντς, δήλωσε.

Στη στολή όπως βλέπετε είναι νέοι χορηγοί. Οι χορηγοί στις εμφανίσεις των πράσινων θα είναι 4.

Δεν μπορούσε να είναι 2η στολή η λευκή ή η πράσινη, αφού υπήρχε η ριγέ ως πρώτη, στα χρώματα της οποίας είναι το λευκό και το πράσινο.

Πηγἠ: http://omonoianews.com

 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου