Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Προσοχή… υπάρχουν παγίδες στο Europa League

Μετά την κλήρωση του β΄ προκριματικού γύρου του Europa League, Ανόρθωση και Ομόνοια έμαθαν τους πιθανούς αντιπάλους τους. Οι εκπρόσωποι μας έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση αλλά δεν θα είναι εύκολη υπόθεση να τα καταφέρουν…

Το χαρακτηριστικό των τεσσάρων πιθανόν αντιπάλων Ανόρθωσης και Ομόνοιας, είναι πως είναι άπειρες στην Ευρώπη. Δεν έχουν παραστάσεις και ίσως αυτό να αποτελεί ένα δυνατό «όπλο» για την προσπάθεια των ομάδων μας.

Επιπλέον δεν διαθέτουν στις τάξεις τους ποδοσφαιριστές αστέρες, ούτε είναι από τις μεγάλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις στη χώρα τους.

Από την μια η Ανόρθωση θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια εκ των Τρανς Νάρβα Εσθονίας και Γκέφλε Σουηδίας. Σε ότι αφορά την Ομόνοια, θα αντιμετωπίσει μια εκ των Ντομζάλε και Άστρα Πλοεστί.

Οι αντίπαλοι των ομάδων μας δεν είναι απαγορευτικοί αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Ας μην ξεχνάμε ότι οι ομάδες θα παρουσιαστούν (όλες) με μειωμένο προϋπολογισμό τη φετινή σεζόν και οι παγίδες θα υπάρχουν πάντα.

Το πρόσφατο παρελθόν μας έχει διδάξει πως τίποτα δεν είναι εύκολο και αρκετές φορές οι εκπρόσωποι μας την «πάτησαν» από αρκετά πιο αδύναμες αντιπάλους.

Μπορεί να είναι άπειρες στην Ευρώπη αλλά είναι φιλόδοξες και ο ενθουσιασμός καμιά φορά κάνει την ζημιά.

Ενθουσιασμός ασφαλώς υπάρχει και στις δικές μας ομάδες και οι Χριστάκης Κασσιανός και Τόνι Σαβέφσκι προετοιμάζουν τις ομάδες τους για να προχωρήσουν στον θεσμό. Χρειάζεται πίστη, έμπνευση και θέληση για να πετύχεις και να αποδείξεις πως είσαι ικανός για το καλύτερο.

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου