Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Λάρνακα: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 64χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

- Προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο, λίγα μόλις μέτρα από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας
- Από την σύγκρουση με το αυτοκίνητο τραυματίστηκε στο κεφάλι, φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση
- Λόγω της κρισιμότητας της κατάσταση της κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Γεν. Νοσ. Λευκωσίας

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 64χρονη από τη Ρουμανία η οποία στην προσπάθεια της να διασταυρώσει το δρόμο μόλις λίγα μέτρα από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονος.

Το νέο σοβαρό τροχαίο δυστύχημα συνέβη χθες το απόγευμα στις 18:40 όταν ο 37χρονος οδηγός σαλούν αυτοκινήτου οδηγούσε στην Λεωφόρο Μακαρίου, από τα φώτα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας προς τον κυκλικό κόμβο του Λιμανιού.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το αυτοκίνητο, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά την 64χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία η οποία την ώρα εκείνη προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο, από δεξιά προς αριστερά, σύμφωνα με την πορεία του οχήματος.

Η 64χρονη, η οποία τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται μόνιμα στην Κύπρο και εργάζεται, από την σύγκρουση με το αυτοκίνητο τραυματίστηκε στο κεφάλι ενώ στη σκηνή κλήθηκε αστυνομία και ασθενοφόρο το οποίο διακόμισε την άτυχη Ρουμάνα αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ωστόσο λόγω της κρισιμότητας της κατάσταση της κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου εισήχθη στο χειρουργείο. Σύμφωνα με τους γιατρούς φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Στον 37χρονο οδηγό του αυτοκινήτου έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη μηδέν.

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου