Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Μετεωρολογική Υπηρεσία - Δελτίο Καιρού

Εποχική χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Σήμερα, μετά τη διάλυση της αραιής ομίχλης και της χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις κατά τις πρώτες απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σύντομα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 35 στα ανατολικά παράλια, στους 33 στα νότια παράλια και στους 31 βαθμούς στα δυτικά και βόρεια παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κατά τις αυγινές κυρίως ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα νότια και ανατολικά παράλια, ενώ στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στα ορεινά, βόρεια και δυτικά παράλια και γύρω στους 23 στο εσωτερικό και υπόλοιπα παράλια.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου