Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Επαρχιακό Συνέδριο ΔΗΣΥ Λεμεσού Αναστασιάδης: Να θεμελιώσουμε ένα κράτος αξιοκρατίας και δικαίου

Με τα νομοθετήματα, τις εισηγήσεις και τις πολιτικές που θα ακολουθήσουμε θα εμπεδώσουμε το αίσθημα σεβασμού στην πολυφωνία και στα πολιτικά κόμματα, αλλά την ίδια ώρα μακριά από κομματικές παρεμβάσεις να θεμελιώσουμε ένα κράτος αξιοκρατίας και δικαίου είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο του Επαρχιακού Συνεδρίου του ΔΗΣΥ Λεμεσού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφερόμενος στις εκλογές στο Συνέδριο είπε ότι «έχω ψηφίσει ως μέλος του ΔΗΣΥ και όχι βεβαίως ως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα από ανάλογες δημοκρατικές διαδικασίες εκσυγχρονίζεται το πολιτικό σύστημα και είναι αυτό που ο τόπος ζητά.

Θέλω να πιστεύω ότι και με τα νομοθετήματα, τις εισηγήσεις, τις πολιτικές που θα ακολουθήσουμε θα εμπεδώσουμε το αίσθημα σεβασμού στην πολυφωνία και βεβαίως στα κύτταρα της δημοκρατίας που είναι τα κόμματα, αλλά την ίδια ώρα μακριά από κομματικές παρεμβάσεις να θεμελιώσουμε ένα κράτος αξιοκρατίας και δικαίου».

Ερωτηθείς για τις επικρίσεις από πλευράς αντιπολίτευσης σε ό,τι αφορά την οικονομία, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε «κανένα σχόλιο, όταν η κρίση του λαού είναι αρκετά ισχυρή για να μπορεί να διακρίνει ποιοι φέρουν τις ευθύνες».

Πηγή: iKypros

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου