Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Εκαναν δίδυμα για τρίτη φορά

Η Κάρεν Ρόντζερ από το Λάνγκμπανκ του Ρενφριουσάιρ, στην Βρετανία, γέννησε την περασμένη Τετάρτη στη Γλασκώβη δύο κορίτσια, την Ρόουαν και την Ιλα. Τα δίδυμα δεν είναι ίδια, δηλαδή προέρχονται από διαφορετικά ωάρια.

Αντίθετα δηλαδή με τα άλλα 4 παιδιά της οικογένειας, τους 14χρονους Λιούις και Κάιλ και τους 12χρονους Φιν και Τζουντ, που μοιάζουν εκπληκτικά μεταξύ τους.

Η πιθανότητα για μία μητέρα να γεννήσει δίδυμα τρεις φορές είναι μία στο μισό εκατομμύριο, αλλά όπως φαίνεται η Κάρεν ήταν... αποφασισμένη.

Ο σύζυγος Κόλιν από την άλλη σίγουρα δεν περίμενε ότι έχοντας 4 παιδιά και πηγαίνοντας για το «στερνοπούλι» 12 χρόνια μετά, θα προέκυπτε πάλι διπλή άφιξη του πελαργού. Οταν η Κάρεν είδε τα δίδυμα στο υπερηχογράφημα και του έστειλε sms, η πρώτη του απάντηση ήταν «αυτό δεν είναι αστείο».

Από την πλευρά της, ωστόσο, έχει άλλο πρόβλημα, καθώς δεν είχε δει το φύλο και όπως λέει «δεν το έχω χωνέψει ακόμη, γιατί ήμουν πεπεισμένη ότι πάλι έχω δύο αγόρια».

Ο μπαμπάς από την άλλη, πέρα από τα σχέδια αναδιαρύθμισης του σπιτιού για να έχουν οι νέαρες το δικό τους χώρο, μπήκε ήδη στον νέο του ρόλο. «Δεν θα επιτρέπονται "φίλοι" σε καμία περίπτωση. Νομίζω ότι τα κορίτσια θα έχουν πέντε μπαμπάδες, με τα αγόρια να τις προσέχουν. Θα είναι φόβητρο για οποιονδήποτε τολμήσει να τις πειράξει»

Source: http://www.pamepreveza.gr/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου