Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – Οικογένεια από τη Λάρνακα θρηνεί το 19χρονο παλικάρι της

Άλλη μια οικογένεια στη Λάρνακα αυτή τη φορά, ντύθηκε στα μαύρα θρηνώντας για τον άδικο χαμό 19χρονου στρατιώτη, ο οποίος ξεψύχησε το πρωί στην άσφαλτο.


Μαύρο Ιούνη διανύουμε φέτος, αφού το έκτο κατά σειρά θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.15 το πρωί, 18χρονος οδηγός έχοντας ως συνεπιβάτες ένα συνομήλικο του και δύο 19χρονους, κατευθύνονταν στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας-Λάρνακας, επιστρέφοντας από τη νυχτερινή τους διασκέδαση.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου, κοντά στην έξοδο της Πύλας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την αστυνομία, ο 18χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα να εισέλθει σε χαντάκι, να χτυπήσει βίαια σε πάσσαλο της ΑΗΚ και ακολούθως να ακινητοποιηθεί στην αριστερή πλευρά του δρόμου.


Από τη σύγκρουση, ο 19χρονος εθνοφρουρός που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, Μάριος Κάρουλλας από τις Καμάρες, εκσφενδονίστηκε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει βίαια στην πόρτα του οδηγού και να βρει ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα με το Τμήμα Τροχαίας, ήταν ο μόνος εκ των τεσσάρων επιβαινόντων, ο οποίος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.
Ο 18χρονος οδηγός υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 49 milligrams, αντί 22 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Ο οδηγός συνελήφθη από την αστυνομία και αναμένεται να κατηγορηθεί για πρόκληση θανάτου εξ’ αμελείας
Την ίδια στιγμή, διερευνώντας η αστυνομία, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το νέο δυστύχημα, κάνει λόγο για υπερβολική ταχύτητα.

Πηγή: newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου