Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

EUROVISION 2015 - Η ΚΥΠΡΟΣ, Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η Κύπρος μετά από ένα χρόνο αποχής επιστρέφει στον διαγωνισμό τηςEurovision και έχει αποφασίσει να μπει δυναμικά στο παιχνίδι!

Φέτος η Κύπρος δεν θα κάνει ανάθεση σε κάποιον καλλιτέχνη αλλά έχει αποφασίσει να ακολουθήσει μια σειρά εκπομπών που θα θυμίζουν το γνωστό σε όλους X factor!
Με ακροάσεις, τέσσερις κριτές και διαδικασία bootcamp, θα γίνει η επιλογή για τον πανευρωπαικό μουσικό διαγωνισμό! Το ΡΙΚ τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου, θα ανακοινώσει σε συνέντευξη τύπου το νέο format που θα ακολουθήσει, αποκλειστικά δικής του παραγωγής μετά το "ναυάγιο" της συνεργασίας, με το MAD.




Την τετραμελή επιτροπή που θα κρίνει τους υποψήφιους τόσο στις οντισιόν όσο και τη βραδιά του μεγάλου τελικού, θα αποτελούν οι Τάσος Τρύφωνος, Δέσποινα Ολυμπίου, Αλεξ Παναγή και Ελενα Πατρόκλου. Και οι τέσσερις είναι πολύ γνωστοί στον τομέα τους με τον Τάσο Τρύφωνος να παρουσιάζει μια από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές, ενώ έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στο ραδιόφωνο και την δισκογραφία. 

Η Δέσποινα Ολυμπίουπου έχει τραγουδήσει πολλές επιτυχίες και έχει συμμετάσχει στον διαγωνισμό της Eurovision, όπως και η Έλενα Πατρόκλου που εκπροσώπησε την Κύπρο στη Γιουροβίζιον το 1991 με το τραγούδι «SOS» και πήρε την 9η θέση. Επίσης είναι γνωστή δασκάλα φωνητικής και voice coach στο X FACTOR! Τέλος ο Άλεξ Παναγήςεκπροσώπησε την Κύπρο στη Γιουροβίζιον 1995 με το τραγούδι "Στη φωτιά" παίρνοντας την 9η θέση και το 2000 με το τραγουδι "Νόμιζα", ενώ είναι γνωστός δάσκαλος φωνητικής, voice coach και στενός συνεργάτης πολλών συνθετών και τραγουδιστών.

Η διαδικασία για την επιλογή του εκπροσώπου της Κύπρου στην Eurovision 2015, θα αρχίσει περίπου στα τέλη Νοεμβρίου με τις πρώτες οντισιόν και αναμένεται να ολοκληρωθεί την 1η Φεβρουαρίου σε μια μεγάλη βραδιά που θα μεταδοθεί μέσω του ΡΙΚ Satelite σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου