Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Ένα αγιασμό ρε παιδιά

Ο κρίσιμος αγώνας με την Παρί Σεν Ζερμέν πλησιάζει και τα αγωνιστικά προβλήματα του ΑΠΟΕΛ αυξάνονται αντί να μειώνονται.

Ο Νούνο Μοράις τραυματίστηκε στην προχθεσινή προπόνηση και η συμμετοχή στον αγώνα της Τρίτης είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Ο 30χρονος Πορτογάλος ταξίδεψε στο Βελιγράδι για να ακολουθήσει ειδική θεραπεία από τη Μαριάνα Κοβάσεβιτς για να προλάβει τη μάχη με το χρόνο.

Είναι η 1η φορά που αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα ο Μοράις. Ο Γιώργος Δώνης είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι και τη τελευταία στιγμή το Μοράις. Σε περίπτωση που δεν προλάβει, ο Τιάγκο Γκόμεςθα είναι αυτός που θα αγωνιστεί δίπλα από το Βινίσιους.

Οι επόμενες τρείς προπονήσεις είναι κρίσιμες και για τους Αλωνεύτη και Ντε Βινσέντι. Και οι δυο παίκτες κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το παιχνίδι κόντρα στους Γάλλους. Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ ήλπιζαν σε ένα θαύμα για να προλάβει τον αγώνα της Τρίτης ένας εκ των Καρλάο ή Παπάζογλου όμως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Ο Γιώργος Δώνης δεν είναι διατεθειμένος να ρισκάρει τη συμμετοχή των δυο παικτών, ακόμα κι αν προλάβουν να προπονηθούν κανονικά καθώς υπάρχει πάντα μεγάλος κίνδυνος υποτροπής και συνεπώς μεγαλύτερης διάρκειας αποχή από τους αγώνες.

Η προπώληση των πακέτων των εισιτηρίων για τους δυο εντός έδρας αγώνες με Παρί και Μπαρτσελόνα θα συνεχιστεί κανονικά μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα. Μέχρι στιγμής έχουν «φύγει» πάνω από 700 πακέτα για το Βόρειο πέταλο. Με αυτά τα δεδομένα ο αριθμός των οπαδών του ΑΠΟΕΛ στον αγώνα της Τρίτης ίσως ξεπεράσει τις 20 χιλιάδες.

Source : www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου