Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Η δήλωση του Χριστοφή που κάνει τον γύρο της Ελβετίας!

Ο Δημήτρης Χριστοφή αναγκάζει ολόκληρη την Ελβετία να ασχοληθεί μαζί του, όχι μόνο για το ταλέντο του, αλλά και για το πείσμα και την αφοσίωση που έχει στην Εθνική μας ομάδα.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Σιόν έχει αναρτηθεί σήμερα ειδικό άρθρο για τον επιθετικό και αναφέρεται σε δηλώσεις του Χριστοφή μετά το παιχνίδι με την Ουαλία:

«Η ομάδα μας διακρίνεται κυρίως για την ταχύτητα της στην μεσοεπιθετική της γραμμή. Ξεκινήσαμε από το μηδέν με νέο προπονητή και ο καθένας μπορεί να δει πόσο περήφανοι και ενθουσιασμένοι είμαστε που εκπροσωπούμε αυτή την χώρα».

Η δήλωση του Χριστοφή έχει φέρει χαμόγελα στην Σιόν, αφού όταν προχωρούσε στην απόκτηση του, πέραν των ικανοτήτων του, τον είχε ξεχωρίσει για το πάθος του μέσα στο παιχνίδι και πως είναι γεννημένος νικητής.

Επιπλέον, αισθανόμαστε περήφανοι που ένα δικό μας παιδί μιλάει με αυτό τον τρόπο για την Εθνική μας και δείχνει σε όλους, πως τα πράγματα έχουν αλλάξει, πάμε για άλλες εποχές.



Πριν από μερικές μέρες η Σιόν ανάρτησε ένα ακόμη άρθρο για τον Χριστοφή και αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Εθνική μας για τα παιχνίδια με Ισραήλ και Ουαλία. Τον χαρακτηρίζουν ήρωα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο «διπλό» μέσα στη Βοσνία και γνωρίζουν πως οι δυνατότητες του είναι ακόμη περισσότερες.

Ο Δημήτρης αισθάνεται ιδιαίτερα συγκινημένος από την ανταπόκριση του κόσμου. Μάλιστα στο Facebook είπε ευχαριστώ στον κόσμο και ανάρτησε το πιο κάτω βίντεο από τον κόσμο της Κύπρου που βρέθηκε στην Ουαλία.

Με αρκετές χιλιάδες καθημερινούς επισκέπτες στην επίσημη ιστοσελίδα της Σιόν, η περηφάνια του Χριστοφή για την Εθνική μας συζητείται.

- Source : http://www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου