Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Έκλαψε η Χαραλαμπίδου εξιστορώντας την περιπέτεια της με τον Καρκίνο και τον πόλεμο που της έγινε (Βίντεο)

Η περιπέτεια υγείας και η μάχη της με τον καρκίνο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, στάθηκε και η αφορμή για την έναρξη μίας πολεμικής εναντίον της Βουλευτή του ΑΚΕΛ. Μιλώντας για τα γεγονότα που της στοίχισαν, φιλοξενούμενη στην εκπομπή της Γωγώς Αλεξανδρινού, η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, αποκάλυψε τις λεπτομέρειες μίας δύσκολης περιόδου στη ζωή της.

Όταν πληροφορήθηκε ότι χτυπήθηκε από καρκίνο, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας της για τις Βουλευτικές εκλογές του 2011, η Ειρήνη Χαραλαμπίδου είχε αποφασίσει να αποσυρθεί από την κούρσα των υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ.

Αφού ενημέρωσε το κόμμα και μετά από συνάντηση με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ, αποφάσισε να μείνει και να πολεμήσει για την ζωή και την καριέρα της στην πολιτική.

«Μου είπε σοβαρά θέλεις να αποσυρθείς από το ψηφοδέλτιο; Ούτε η πρώτη είσαι, ούτε η τελευταία, θα δόσεις τη μάχη σου θα μείνεις στο ψηφοδέλτιο και θα το περάσουμε μαζί», περιέγραψε η Βουλευτής στην εκπομπή «Ανοικτή Γραμμή», αναφερόμενη στην αντίδραση του Άντρου Κυπριανού, όταν πληροφορήθηκε το γεγονός.

Αν και επιχειρήθηκε το νέο για την κατάσταση της υγείας της να κρατηθεί μυστικό, τόσο από το κόμμα, όσο και από το Δ.Σ του ΡΙΚ που επέτρεψε στην τότε παρουσιάστρια του, να απουσιάσει για διάστημα τριών ημερών από την εργασία της για να υποβληθεί σε επέμβαση, εκείνες τις ημέρες, είχε ξεσπάσει πόλεμος.

«Εκείνες τις μέρες ξέσπασε μία φοβερή πολεμική εναντίον μου και άλλων ότι πληρωνόμαστε και δεν εργαζόμαστε. Στην αρχή το αφήσαμε να ξεθυμάνει, έγινε πιο έντονη η κριτική κάθε νύχτα στα κανάλια να ακούς να σε κατηγορούν ότι σφετερίζεσαι δημόσιο χρήμα και δεν εργάζεσαι και κάνεις προπαγάνδα για κόμμα κλπ»., εξήγησε η Βουλευτής, αναφερόμενη στα γεγονότα.

Στην αρχή, το κόμμα και η ίδια αποφάσισαν να αφήσουν την κατάσταση να ξεθυμάνει, εντούτοις αφού ο θόρυβος δεν κόπαζε, το ΑΚΕΛ, προχώρησε στην έκδοση μίας σεμνής ανακοίνωσης, στην οποία αναφερόταν ότι για λόγους υγείας, η κυρία Χαραλαμπίδου, έπρεπε να απουσιάσει κάποιες μέρες από την εργασία της.

«Αντί να κοπάσει το κλίμα, έγινε ακόμη πιο άγριο», θυμάται η Βουλευτής, με αποκορύφωμα στις 25 Μαρτίου 2011, όλος ο ημερήσιος τύπος, πλην μίας εφημερίδας, να δημοσιοποιήσει στα πρωτοσέλιδα του, ανακοινώσεις πολιτικού προσώπου, το οποίο την είχε στοχοποιήσει.


 Source : www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου