Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Η Καλογήρου καλεί τους τραπεζίτες να πληρώσουν

Η πρόεδρος της επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Δήμητρα Καλογήρου, απηύθηνε έκκληση στους τραπεζίτες να πληρώσουν το πρόστιμο που τους επέβαλε η επιτροπή, για την αγορά των ελληνικών ομολόγων, το οποίο φτάνει τα 8 εκατομμύρια ευρώ.

Εδώ κα δεκαπέντε ημέρες, από την μέρα που επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο στην Τρ. Κύπρου και στη Λαϊκή αλλά και στελέχη του τραπεζικού τομέα για για τις επενδύσεις στα ελληνικά ομόλογα, κανένας μέχρι σήμερα δεν έχει καταβάλει τα οφειλόμενα.

Η διαδικασία υποβολής των εφέσεων διευκρίνισε, η Δήμητρα Καλογήρου δεν αναστέλλει τις οικονομικές υποχρεώσεις τους, καθώς πρόκειται για ανεξάρτητες διαδικασίες. Τα πρόστιμα, υπέδειξε, πρέπει να καταβληθούν και θα μεταφερθούν στο πάγιο Ταμείο της Δημοκρατίας.

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς προειδοποίησε με νομικά μέτρα εναντίον όλων όσοι δεν καταβάλουν τα ποσά. Η προθεσμία για την καταβολή των οφειλομένων εκπνέει στις αρχές Ιουλίου.

Source : www.kathimerini.com.cy

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <-----

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου