Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Τα καρκινώματα της ΕΔΕΚ!

Λόγια πολλά ακούστηκαν κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ, λόγια με τη δική τους σημασία! Και αυτό γιατί, αν μη τι άλλο και όπως συνήθειο μέχρι τώρα, στις Κεντρικές Επιτροπές είναι όλοι... με τις γραβάτες και καθώς πρέπει.

Στην ΕΔΕΚ είχαν λυμένα τα ζωνάρια για καυγά ή καλύτερα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών για τα όσα συμβαίνουν στο κόμμα. Και πρώτος και καλύτερος ο Γιαννάκης Ομήρου.

Κάνοντας την αυτοκριτική του για το πως στάθηκε το κόμμα απέναντι στη Συμμαχία Πολιτών, πριν και μετά τις Ευρωεκλογές, εστίασε τον κίνδυνο στην εσωστρέφεια που υπάρχει στην ΕΔΕΚ τώρα και όπως είπε, "δεν είμαι τυφλός να μη βλέπω ή κουφός να μην ακούω τι συμβαίνει γύρω μου".

Εννοώντας τους εσωκομματικούς καυγάδες εξού και η παρατήρηση ότι είναι απαράδεχτο να μιλάνε τα μέλη του κινήματος μεταξύ τους. Κάτι στο οποίο στάθηκε, από τη μακρά λίστα ομιλιτών και ο Δημήτρης Παπαδάκης, λέγοντας πως στο κόμμα αποπνέει άρωμα συντήρησης, ότι ήταν πανωλεθρία το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και το Κίνημα γέμισε καρκινώματα.

Λόγια σκληρά θα έλεγε κανείς, αλλά από την άλλη λόγια αυτοκριτικής από την ΕΔΕΚ. Η επόμενη μέρα αναμένεται με ενδιαφέρον εφόσον τα καρκινώματα χρήζουν θεραπείας.

Θα δόυμε ποια είναι αυτά και πως θα θεραπευτούν!

Source : http://www.24news.com.cy/

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <-----

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου