Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΚΥΠΡΟΣ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ... "ΤΙΝΑΞΑΝ" ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΑΜΟ - ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον σύζυγο της αδελφής της νύφης να βγει από την αίθουσα της δεξίωσης για να ελέγξουν το αυτοκίνητο του - Πρόκειται για φίλο του επιχειρηματία Φάνου Καλοψιδιώτη...

.... ο πατέρας του οποίου δολοφονήθηκε το Σάββατο έξω από το σπίτι του Περίπου 40 ένοπλοι αστυνομικοί της ειδικής μονάδας ΜΜΑΔ της κυπριακής αστυνομίας πήγαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας σε νυκτερινό κέντρο στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου και διέλυσαν δεξίωση γάμου για να ελέγξουν έναν από τους καλεσμένους. 

 Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον σύζυγο της αδελφής της νύφης να βγει από την αίθουσα της δεξίωσης για να ελέγξουν το αυτοκίνητο του. Πρόκειται για τον Αλέξη Μαυρομιχάλη γνωστό ως «Αλεξούι» που έχει απασχολήσει πολλές φορές την αστυνομία για εμπλοκή σε σοβαρές εγκληματικές ενέργειες. Ο Μαυρομιχάλης είναι φίλος του επιχειρηματία Φάνου Καλοψιδιώτη, ο πατέρας του οποίου δολοφονήθηκε το Σάββατο έξω από το σπίτι του. 

 Η ενέργεια της αστυνομίας δημιούργησε ένταση και εξόργισε τους καλεσμένους μεταξύ των οποίων ήταν και πολλοί αστυνομικοί. Ενημερώθηκε ο Αρχηγός Αστυνομίας ο οποίος αναμένεται να ζητήσει εξηγήσεις από τον Αστυνομικό Διευθυντή Αμμοχώστου που φέρεται να έδωσε τις οδηγίες για την έρευνα. Όπως αναφέρθηκε στο protothema.gr από αστυνομικές πηγές η έρευνα θα μπορούσε να γίνει μόλις ο Μαυρομιχάλης θα αποχωρούσε από τον γάμο. 

Αντί αυτού έβγαλαν τον Μαυρομιχάλη από την αίθουσα και του ζήτησαν να υπογράψει ότι αποδέχεται να ερευνηθεί αφού δεν υπήρχε ένταλμα. Τον έβαλαν μάλιστα να οδηγήσει το αυτοκίνητο του για δέκα μέτρα για να τηρήσουν τους τύπους αφού οι κανονισμοί προβλέπουν ότι οι αστυνομικοί μπορούν να σταματήσουν αυτοκίνητο για να το ελέγξουν χωρίς ένταλμα!

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <-----

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου