Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις για όλη την εβδομάδα!

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις για όλη την εβδομάδα!
Κριός
Επικοινωνιακούς διαύλους ανοίγει το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους ως τις 18 Ιουλίου και δίνει αιτίες για να προγραμματίσετε μετακινήσεις ή να δεχθείτε ενδιαφέρουσες προσκλήσεις, κυρίως εσείς των πρώτων ημερών αυτή την εβδομάδα. Η νέα Σελήνη από τον Καρκίνο δίνει ζωή στο σπίτι σας, ολοκληρώνει κάποιες εικαστικές σας παρεμβάσεις σε αυτό και φέρνει κόσμο και χαρά. Οι μέρες δίνουν ένταση και ανατροπές στους γεννημένους 6 Απριλίου που πρέπει γενικά να κινείστε προσεκτικά. Για τους πολλούς είναι μια καλή και αποδοτική εβδομάδα.

Ταύρος
Ευχάριστα οικονομικά μηνύματα θα σας φέρει το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους ως τις 18 Ιουλίου και η εβδομάδα ξεκινά χαρίζοντας καλή διάθεση σε όλους και όρεξη να κάνουν πολλά τις μέρες αυτές. Ωστόσο τη δύσκολη Τετάρτη αποφύγετε κόντρες και να κινείστε πιο προσεκτικά, καθώς μπορεί να υπάρξει μια αιτία που θα σας αναστατώσει. Οι μέρες δίνουν απολαβές και το Σαββατοκύριακο ευχάριστες παρέες και μικρές αναζωογονητικές μετακινήσεις σε πολλούς από εσάς. Το νέο Φεγγάρι θα σας φέρει πιο κοντά σε αδέρφια ή κοντινά συγγενικά άτομα.

Δίδυμοι
Έχετε (και δικαιολογημένα) κάθε λόγο να περιμένετε σαν την άνοιξη το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, που, από το μεσημέρι της Δευτέρας και μέχρι τις 18 Ιουλίου, θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα δώσει αιτίες χαράς αρχικά στους γεννημένους τις πρώτες 6 μέρες του ζωδίου και μετά στους υπολοίπους, αφού η εκεί παρουσία της θα καλύψει συναισθηματικά κενά αλλά και όποιας μορφής ανασφάλειές σας. Η νέα Σελήνη θα δώσει πνοή στα οικονομικά σας, αλλά θα αυξήσει την κτητικότητα όπως και τις απαιτήσεις που θα έχετε από τους ανθρώπους της καρδιάς σας αυτόν τον καιρό.

Καρκίνος
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σας δώσει κάποιες κρυφές αιτίες να νιώθετε πιο καλά και σε κάποιους ένα απάγκιο, μια όαση, στην οποία θα καταφεύγετε συχνά ξεγλιστρώντας από τα δύσκολα της καθημερινότητάς και τα άγχη σας ή ακόμα και έναν έρωτα που υπάρχει λόγος να είναι κρυφός. Κάποιοι θα έχετε ένα όφελος, μια μυστική ενίσχυση ηθική ή υλική στο προσεχές διάστημα. Το νέο Φεγγάρι σάς αφορά άμεσα και δίνει το έναυσμα για να αναλάβετε πρωτοβουλίες ώστε να μην αφήνετε στην τύχη τις επαγγελματικές σας κυρίως εξελίξεις. Εξαιρετικό το τέλος της εβδομάδας θα δώσει δυνατές συγκινήσεις σε πολλούς.

Λέων
Οι μέρες δίνουν πολύ καλές επαφές στους περισσοτέρους και η εβδομάδα θα μπορούσε να είναι πολύ αποδοτική. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους φέρνει καινούριο κόσμο στη ζωή σας και θαυμαστές, βοηθώντας όσους κάνουν επαγγέλματα που απευθύνονται στο κοινό, αλλά και ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σας. Η νέα Σελήνη θα σας αναγκάσει να κάνετε κάποιες δύσκολες, αλλά αναγκαίες ανασκοπήσεις και αν ο εγωισμός σας μπει πάνω από τη λογική σας και δεν σας επιτρέψει να παραδεχθείτε λάθη, θα πέσετε ψυχολογικά. Το Σαββατοκύριακο αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο να κάνετε ειλικρινείς απολογισμούς.

Παρθένος
Κέρδη φέρνει το πέρασμα που κάνει η Αφροδίτη από τη Δευτέρα (και ως τις 18 Ιουλίου) στους Διδύμους και στην κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη, ενισχύοντας τα φιλόδοξα σας σχέδια. Μέχρι και την Πέμπτη το απόγευμα ρυθμίστε άνετα τις υποθέσεις σας και στηριχθείτε στη διαίσθησή σας που λειτουργεί θαυμάσια αυτόν τον καιρό. Η Νέα Σελήνη από τον Καρκίνο θα βοηθήσει τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες και θα σας φέρει κοντά σε πιστούς και καλούς ποιοτικά

Ζυγός
Το καλό είναι ότι η Αφροδίτη περνώντας στους Διδύμους θα σας φέρει μια αιτία αισιοδοξίας και το γεγονός ότι θα μείνει εκεί ως τις 18 Ιουλίου θα σημάνει ότι συναισθηματικά θα ξεκινήσει μια πιο ελπιδοφόρα περίοδος στη ζωή σας. Επιπλέον, αυτή η θέση διευκολύνει θέματα σπουδών και βοηθά τα ταξίδια, αν σκοπεύετε κάτι τέτοιο. Πρώτοι ευνοημένοι εσείς των πρώτων 7 ημερών του ζωδίου. Η νέα Σελήνη από τον Καρκίνο θα σας βοηθήσει σε επαγγελματικά κυρίως θέματα, καριέρα, χρήμα κ.λπ., όμως οι μέρες δείχνουν πολύ σκληρές και απαιτούν προσεκτικά βήματα από τους 9 Οκτωβρίου.

Σκορπιός
Η εβδομάδα ξεκινά με ανελαστικές υποχρεώσεις και το πέρασμα που κάνει από τη Δευτέρα η Αφροδίτη στους Διδύμους γεννά ένα μακρύ διάστημα (ως τις 18 /7) κατά το οποίο η κτητικότητα θα προβληματίζει και τις σχέσεις και τις συναλλαγές σας. Το καλό είναι πως η νέα Σελήνη από τον φιλικό σας Καρκίνο θα βοηθήσει όσους έχουν καλή διάθεση να δουν πιο πλατιά και να κινηθούν πιο ευέλικτα. Η τύχη τις μέρες αυτές αγκαλιάζει τους γεννημένους 7, 18/11 σε όλους τους τομείς. Για όλους το Σαββατοκύριακο δείχνει πολύ πιο καλό από τις εργάσιμες της εβδομάδας.

Τοξότης
Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους θα βελτιώσει το κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες το προσεχές διάστημα, όμως το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα πρέπει να κάνει προσεκτικότερους στις σχέσεις και τις συναλλαγές τους τους γεννημένους 30/11. Ιδιαίτερα, πρέπει να σας κάνει πολύ επιφυλακτικούς την Παρασκευή και αν όχι όλους, σίγουρα τους γεννημένους 24/11. Η νέα Σελήνη δίνει πληροφορίες που σας χαροποιούν σε σχέση με τα συναισθήματα κάποιου ατόμου που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, όμως σας κάνει και ασυνήθιστα για τη φύση σας εσωστρεφείς αυτόν τον καιρό.

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη από Δευτέρα (και ως τις 18 Ιουλίου) περνώντας στους Διδύμους θα δώσει ένα πιο καλό κλίμα στους επαγγελματικούς σας χώρους, μια μικρή οικονομική καλυτέρευση και συμπάθειες που έρχονται για να μείνουν. Το ξεκίνημα της εβδομάδας (Δευτέρα-Τρίτη) είναι το πιο καλό διήμερο για όλους. Το νέο Φεγγάρι από τον Καρκίνο θα ενεργοποιήσει θετικά θέματα που αφορούν σημαντικές σχέσεις που θα εξελιχθούν, αρραβώνες, γάμους και σημαντικές συνεργασίες σας αυτόν τον καιρό. Προσεκτικοί τις μέρες αυτές να είστε σε κάθε σας κίνηση οι των 3 και 6 Ιανουαρίου.

Υδροχόος
Περνώντας η Αφροδίτη στους Διδύμους, ξεκινά ένα διάστημα γεμάτο συγκινήσεις και πολύ πιο αισιόδοξο κυρίως σε ό,τι αφορά τα θέματα καρδιάς, ενώ έρχεται να αναθερμάνει τις σχέσεις σας είτε αυτές είναι ερωτικές είτε σχέσεις στοργής (π.χ. γονέων-παιδιών), αφού θα έχετε πιο ουσιαστική συνεννόηση. Παράλληλα, θα έχετε και ό,τι χρειάζεται για να νιώθετε επιβεβαίωση καθώς θα κερδίζετε το θαυμασμό και το ενδιαφέρον κάποιων γοητευτικών ατόμων. Πρώτα, εσείς που γεννηθήκατε τις 7 πρώτες μέρες του ζωδίου θα έχετε μια πολύ καλή μέρα ως την Κυριακή, που μπορεί να σας δώσει μια ειδική αιτία χαράς. Το νέο Φεγγάρι θα βοηθήσει και σε θέματα δουλειάς αλλά και στη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης.

Ιχθύες
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα δώσει ό,τι χρειάζεται για να βελτιωθεί ο χώρος όπου ζείτε ή οι συνθήκες μέσα σε αυτόν. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί για τους ελεύθερους να φέρει και μια συνύπαρξη ή τον ερχομό ενός νέου μέλους σε μια οικογένεια. Στα οικονομικά σας τα αυξημένα και τα απρόβλεπτα έξοδα πρέπει να σας κάνουν πολύ συντηρητικούς αυτές τις μέρες, όπως και να προσέχετε τις αγορές και τις οικονομικές σας κινήσεις για να μη ζημιωθείτε. Πολύ καλή η νέα Σελήνη, θα δώσει έναν μήνα που θα βρεθείτε πιο κοντά σε ό,τι αγαπάτε, ενώ η τύχη τις μέρες αυτές αγκαλιάζει τη ζωή των γεννημένων 15, 16, 17/3 σε όλους τους τομείς. Εξαιρετικό για όλους το Σ/Κ.

Πηγή: athensmagazine.gr

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου