Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Στροφή σε Ιταλία, σε ρυθμούς προετοιμασίας…

Στο Τρεντίνο της Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί τελικά το τελικό στάδιο της προετοιμασίας του Απόλλωνα. 

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου είχε πει από την αρχή ότι ήθελε να δώσει δυνατά φιλικά και από την στιγμή που αυτό δεν θα συνέβαινε στην Πολωνία, τότε έγινε στροφή προς Ιταλία.

Οι «κυανόλευκοι» θα μεταβούν στο Τρεντίνο της Ιταλίας από τις 25 Ιουλίου μέχρι και τις 8 Αυγούστου και θα δώσουν τέσσερα δυνατά φιλικά παιχνίδια με ομάδες από τη Serie A και Serie B.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο Αθλητικό Κέντρο θα προετοιμαστεί φέτος η Ίντερ, ενώ η Μπάγερν Μονάχου, επιλέγει το Τρεντίνο τα τελευταία χρόνια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το Τρεντίνο, που ακουμπάει στις Άλπεις, αποτελεί προορισμό κι άλλων μεγάλων ομάδων της Ευρώπης. Η περιοχή του Τρεντίνο διαθέτει μεταξύ άλλων υψηλής ποιότητας γήπεδα, όμορφα τοπία με λίμνες και βουνά καθώς και ποδηλατόδρομους.

Μπαίνουν σιγά, σιγά σε ρυθμούς προετοιμασίας
Οι διακοπές για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα σίγα, σιγά έχουν ολοκληρωθεί, καθώς ως γνωστό την Τετάρτη είναι το προσκλητήριο για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο κ. Χριστοφόρου τους αναμένει στο Κολόσσι για την έναρξη της προετοιμασίας.

Ήδη αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν επιστρέψει στην Κύπρο, ενώ μέχρι αύριο αναμένονται και οι τελευταίοι, έτσι ώστε όλοι να δώσουν το παρών τους την Τετάρτη. Για την ώρα δεν έχει καταγραφεί κάποια πιθανή απουσία.

Περιμένουν Γκργκόριε
Την κάθοδο του Νικολάε Γκριγκόριε περιμένουν στον Απόλλωνα, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της απόκτησης του Ρουμάνου μέσου. Επισήμως δεν λέχθηκε τίποτα ακόμη για την ημέρα που έρχεται ο Γκριγκόριε.

Ταυτόχρονα, εντείνονται οι προσπάθειες για απόκτηση δεξιού μπακ, με τον Χριστάκη Χριστοφόρου να έχει καταλήξει σε κάποιους ποδοσφαιριστές και περιμένει σύντομα ότι θα υπάρξει τελική κατάληξη.

Source : www.24sports.com.cy


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου