Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Έπεσε «βόμβα» στο Μουντιάλ! Σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων με Γκάνα

Η Telegraph αποκαλύπτει συμφωνία σοκ διεθνών Γκανέζων με παράνομο συνδικάτο στοιχηματισμού. Η είδηση έχει προκαλέσει σάλο και έχουν ήδη αρχίσει οι έρευνες.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της Telegraph έρχεται να... ταράξει τα νερά και μετά από δημοσιογραφική έρευνα αρκετών μηνών, η Γκάνα εμπλέκεται σε συμφωνία με παράνομο συνδικάτο στοιχηματισμού.

Η αγγλική εφημερίδα συνεργάστηκε με το κανάλι 4 για αυτή την έρευνα και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει πως τόσο διεθνείς παίκτες όσο και μέλη της ομοσπονδίας έχουν κάνει deal με το συγκεκριμένο συνδικάτο που διαμορφώνει αποτελέσματα αγώνων.

Μάλιστα το προεδρείο της ομοσπονδίας είναι ενημερωμένο και σύμφωνο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η συμφωνία είναι σε ισχύ εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, την στιγμή μάλιστα που η Γκάνα αγωνίζεται και στο Μουντιάλ. Το BBC μεταδίδει διαρκώς πληροφορίες επί του θέματος.

Οι αναφορές κάνουν λόγο πως όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση αμείβονται με 100.000 λίρες το παιχνίδι!

Η FIFA είναι ενήμερη πλέον για αυτές τις πληροφορίες και αναμένονται με ενδιαφέρον οι τοποθετήσεις των αρμοδίων.

H Telegraph συνεχίζει τις αποκαλύψεις με παρουσίαση βίντεο από μια συνάντηση μεταξύ του αναγνωρισμένου ατζέντη της FIFA με εκπρόσωπο της ομοσπονδίας της Γκάνας και ένα μυστικό ερευνητή. Οι δύο άλλοι άνδρες δεν γνώριζαν την ιδιότητα του και τότε ήρθαν οι αποκαλύψεις...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

«Παντού γίνονται αυτά. Οι διαιτητές μπορούν να αλλάξουν τα ματς. Οπότε εμείς μπορούμε να φέρουμε τους δικούς μας ανθρώπους για να κάνουμε τα ματς όπως θέλουμε. Μπορούμε να αποφασίσουμε εμείς τι θα γίνει. Εάν θέλουμε ένα ματς να πάει 3-2, μπορεί να γίνει.

Είναι θέμα χρημάτων. Παίρνεις τα χρήματα. Για 24 ώρες νομίζουν όλοι πως τους έκλεψε ο διαιτητής και μετά το ξεχνάνε. Στην συνέχεια διασκεδάζουν. Περνούν καλά και έτσι δεν το θυμούνται πια».

Μετά από τις πιο πάνω εξελίξεις, η Ομοσπονδία της Γκάνας ζήτησε από την αστυνομία να διερευνήσει την υπόθεση, όπου εμπλέκονται δύο άτομα που φαίνεται να την εκπροσωπούν παράνομα. Συγκεκριμένα οι Christopher Forsythe και Obed Nketiah προσέγγισαν τον πρόεδρο της ομοσπονδίας με πρόταση για να αγοράσουν τα δικαιώματα των φιλικών αγώνων και ανέφερε πως εκπροσωπούν εταιρεία από την Αγγλία.

Από την πλευρά τους οι Γκανέζοι τονίζουν πως δεν υπόγραψαν κανένα συμβόλαιο μαζί τους και προχώρησαν ήδη σε καταγγελία στη FIFA.

- Source : http://www.tothemaonline.com

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <-----

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου