Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΚΥΠΡΟΣ: ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΣΩΝΑΣ - ΠΟΤΕ ΧΤΥΠΑΕΙ 40ΑΡΙΑ & ΓΙΑ ΠΟΣΟ

Τα σχολεία έκλεισαν και μικροί και μεγάλοι εκμεταλλεύτηκαν τον Κυριακάτικο καλοκαιρινό ήλιο για βουτιές και θαλάσσια σπορ.

Τι προβλέπει το Τμήμα Μετεωρολογίας για την αύξηση της θερμοκρασία τις επόμενες μέρες. Ωρες δροσιάς και ξεκούρασης αναζήτησαν και σήμερα χιλιάδες συμπολίτες μας σε παραλίες.

 Μπορεί για αρκετούς Κύπριους, οι μέρες για τις καλοκαιρινές διακοπές να είναι μακριά καθώς διανύουμε τον πρώτο καλοκαιρινό μήνα, εντούτοις η Κύπρος με τις μικρές αποστάσεις, δίνει την ευκαιρία σε σύντομο χρονικό διάστημα να απολαύσει κανείς βουτιές σε όποια επαρχία και αν επιλέξε. 
 
Οι παραλίες και σήμερα είχαν την τιμητική τους και η χαρά ειδικά για τα μικρά παιδιά που διασκέδασαν το πρώτο τους μπάνιο μετά το κλείσιμο των σχολείων ήταν μεγάλη. Αλλα και οι μεγάλοι εκμεταλλεύτηκαν την μέρα για τάβλι αλλα και παιχνίδια στην θάλασσα. 

 Η ανάσα δροσιάς από την παραλία και τη θάλασσα, σύμφωνα με τις προβλέψεις τις Μετεωρολογικής Υπηρεσίας θα είναι χρήσιμη καθώς αναμένεται σταδιακή άυξηση της θερμοκρασίας που μάλιστα μέχρι την Πέμπτη ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 40 βαθμούς. Σύμφωνα με τον λειτουργό του Τμήματος Μετεωρολογίας, Μιχάλη Μούσκο μέχρι την Τετάρτη αναμένουμε γύρω στους 35 με 36 βαθμούς και περαιτέρω ανοδο την τελευταία μέρα που είναι η πρόβλεψη την Πέμπτη, η οποία φαίνεται αρκετά θερμή ημέρα κοντά στους 39, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο να πάει 40 βαθμούς. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Τμήματος Μετεωρολογίας η αυξημένες θερμοκρασίες αναμένεται να συνεχιστούν την Παρασκευή αλλά και το Σαββατοκύριακο.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <-----

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου