Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

«Προειδοποίησαν τον Γιάννο Καλοψιδιώτη να προσέχει από τρία άτομα» - Τι κατήγγειλε η σύζυγος του


- Σοβαρές καταγγελίες από τη σύζυγο του δολοφονηθέντα Γιάννου Καλοψιδιώτη, για αδράνεια της αστυνομίας
- Ενώ τον προειδοποίησαν δεν τον προστάτευσαν
- «Τραγελαφικές» απαντήσεις αστυνομικών για τις περίεργες μεθόδους εντοπισμού των δραστών
- Σαφέστατες αναφορές από την κυρία Καλοψιδιώτη ότι η αστυνομία «δεν επιθυμεί να εντοπίσει τους δράστες»

Σε σοβαρές καταγγελίες εναντίον της αστυνομίας προέβη η σύζυγος του δολοφονηθέντα Γιάννου Καλοψιδιώτη, με παρέμβασή της στην εκπομπή του Παύλου Μυλωνά.

Η κ. Καλοψιδιώτη είπε ότι πριν μερικές μέρες αστυνομικοί προειδοποίησαν τον Γιάννο Καλοψιδιώτη πως πρέπει να προσέχει από «τρία συγκεκριμένα άτομα από την περιοχή τον κοκκινοχωριών».

Όταν ο δολοφονηθέντας είπε στους αστυνομικούς ότι αν ισχύουν οι πληροφορίες τότε χρειάζεται την προστασία τους, οι αστυνομικοί σύμφωνα με την κ. Καλοψιδιώτη δεν έκαναν τίποτα.

Μάλιστα μερικά λεπτά μετά τη δολοφονία, η κυρία Καλοψιδιώτη κάλεσε την αστυνομία και τους προέτρεψε να στήσουν μπλόκα σε δρόμους «αρτηρίες», προκειμένου να σταματήσουν τους δράστες.

Ο αστυνομικός ωστόσο απάντησε πως «δεν υπάρχουν άντρες της αστυνομίας εύκαιροι αυτή τη στιγμή».

Η κ. Καλοψιδιώτη, είπε μάλιστα ότι χθες μικρή ομάδα αστυνομικών πήγε στο χώρο του εγκλήματος με ειδικά σκυλιά προκειμένου να εντοπίσει στοιχεία – τεκμήρια. Ωστόσο η έρευνα των αστυνομικών δεν απέφερε καρπούς.

Μόλις αποχώρησαν οι αστυνομικοί, συγγενείς της οικογένειας Καλοψιδιώτη που βρίσκονταν στο αγρόκτημα, εντόπισαν σε εμφανέστατο σημείο κάλυκες. Ειδοποίησαν την αστυνομία και ζήτησαν το λόγο, γιατί ενώ τέτοιο σημαντικό στοιχείο ήταν μπροστά στα μάτια τους, δεν το είδαν.

Ο αστυνομικός απλά τους απάντησε ότι «μπορεί ο κάλυκας να ήταν πάνω σε δέντρο και να έπεσα όταν έφυγαν οι αστυνομικοί»!

Πηγή: newsit.com.cy

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου