Σάββατο 12 Απριλίου 2014

"Βραχιόλια" σε τρία άτομα για 1 κιλό κοκαϊνης σε όχημα

Η Αστυνομία εντόπισε 1 κιλό κοκαϊνης σε όχημα που εκινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου και συνέλαβε το οδηγό και δύο επιβαίνοντες.

Οπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου μετά από αξιοποίηση πληροφορίας, μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο, γύρω στις 22.00 χθες, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, ένα όχημα το οποίο οδηγούσε 53χρονος, έχοντας ως συνεπιβάτες έναν 30χρονο και μια 35χρονη.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στο χώρο αποσκευών του οχήματος, δύο ταξιδιωτικές βαλίτσες, στην μία εκ των οποίων βρέθηκαν κρυμμένες, τρεις συσκευασίες, που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους 1,116 γραμμαρίων περίπου.

Επίσης, σε  σακάκι του 30χρονου, που βρισκόταν στη δεύτερη βαλίτσα μαζί με άλλα ρούχα τόσο του ιδίου, όσο και της 35χρονης, εντοπίστηκε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 0,2 γραμμαρίων περίπου.
Ο οδηγός και οι δύο επιβαίνοντες του οχήματος, συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου