Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Ο πιο αποτυχημένος διαρρήκτης είναι Κύπριος! Αναγνωρίστηκε την ώρα της κλοπής από το θύμα

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Αστυνομίας η έγκαιρη επέμβαση της Αστυνομίας και η βοηθητική αντίδραση πολίτη, επέφεραν τη σύλληψη δύο προσώπων, για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 16.00 χθες, 33χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Αμμοχώστου, επιστρέφοντας στην οικία του, άκουσε θόρυβο στον πάνω όροφο του σπιτιού. Ανέβηκε αμέσως στον πάνω όροφο και είδε δύο πρόσωπα, να εξέρχονται της οικίας από μπαλκονόπορτα και να τρέπονται σε φυγή. Ο παραπονούμενος, κατάφερε να αναγνωρίσει τον ένα εκ των δύο. Πρόκειται για 39χρονο συγχωριανό του.

Αμέσως ο 33χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικώς, με την Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στην περιοχή και κατάφεραν να ανακόψουν τον ένα από τους δύο υπόπτους. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 34χρονο, κάτοικο της επαρχίας Λάρνακας. Στην κατοχή του, μετά από έρευνα που διενεργήθηκε εντοπίστηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, χρυσαφικά και ένα ρολόι, για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις, για το νόμιμο της κατοχής τους και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Στο μεταξύ, κοντά στην οικία του 34χρονου, είχε εντοπιστεί ένα αυτοκίνητο, το οποίο όπως διαπιστώθηκε, ανήκει στον 39χρονο, ο οποίος είχε αναγνωριστεί από τον παραπονούμενο.

Γύρω στις 5μ.μ., εντοπίστηκε κοντά στο αυτοκίνητό του και ο 39χρονος. Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητό του, εντός του οποίου εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, καινούριες γυναικείες τσάντες, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα τιμαλφή. Αφού δε έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το νόμιμο της κατοχή των πιο πάνω αντικειμένων, ο 39χρονος συνελήφθη, για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση.

Αργότερα διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του 39χρονου, όπου εντοπίστηκαν μια τηλεόραση και διάφορα χρυσαφικά και ασημικά. Όλα τα ανευρεθέντα, κατασχέθηκαν ως τεκμήρια.

Κατά τη διάρρηξη στην οικία του 33χρονου, όπως διαπιστώθηκε κλάπηκαν διάφορα χρυσαφικά και διάφορα χαρτονομίσματα κυπριακών λιρών, συνολικής αξίας €2,400 περίπου. 


source: http://www.tothemaonline.com


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου