Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Δέρνουν παιδιά σε Δημόσιο Νηπιαγωγείο στη Λευκωσία; Δείτε φωτογραφίες

Περιστατικό βίας σημειώθηκε το πρωί σε δημόσιο νηπιαγωγείο σε περιοχή της Λευκωσίας, αφήνοντας εκτεθειμένους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του livenews, τα γεγονότα διαδραματίστηκαν κατά την διάρκεια διαλείμματος, όταν σε κάποια στιγμή 6χρονος επιτέθηκε στον 5χρονο συμμαθητή του, αρπάζοντας τον από το λαιμό κα ρίχνοντας τον, στο έδαφος.

Από τη επίθεση ο 5χρονος υπέστη τραύματα στον αυχένα και στο λαιμό. Ενδεικτικές είναι οι εικόνες που εξασφάλισε το livenews.
Αμέσως, προέβησαν σε καταγγελία στην αστυνομία, αλλά και στο Υπουργείο Παιδείας το οποίο διέταξε έρευνα ούτως ώστε η διεύθυνση του σχολείου να απαντήσει στα ερωτήματα που σαφώς προκύπτουν.

Δηλαδή που βρισκόντουσαν οι λειτουργοί την ώρα του επεισοδίου, γιατί δεν αντιλήφθηκαν το περιστατικό και ποια τελικά είναι τα μέτρα που λαμβάνουν για την ασφάλεια των παιδιών;

Σύμφωνα με πληροφορίες η διεύθυνση του σχολείου όταν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις υποστήριξε ότι στην αυλή βρισκόντουσαν τρεις λειτουργοί οι οποίοι είχαν αντιληφθεί το περιστατικό και παρενέβησαν σε 2 περιπτώσεις.

  
  source: http://www.showbizcy.com

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου