Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Ελένη Μενεγάκη- Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Η φιλία που έχει σχολιαστεί όσο λίγες

Ο χρόνος έχει δείξει ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι γενναιόδωρη με τους ανθρώπους που ξεχωρίζει και όποιον πιστεύει τον στηρίζει και θέλει να περνά χρόνο μαζί του.
Έτσι εξηγούν κάποιοι και την ιδιαίτερα προβεβλημένη σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.



Κωνσταντίνα Σπυροπούλου




Ελένη Μενεγάκη

Οι κοινές διακοπές τους στα Άχλα αλλά και σε άλλους ειδυλλιακούς εξωτικούς προορισμούς (σ.σ. οι δύο γυναίκες δέθηκαν περισσότερο το περασμένο καλοκαίρι, όπου πέρασαν πάνω από δύο εβδομάδες στο ίδιο σκάφος κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας τους στα νησιά ενώ και τα Χριστούγεννα ταξίδεψαν ξανά μαζί στις Μαλδίβες), οι θεατρικές τους έξοδοι, οι βόλτες σε αγαπημένα τους στέκια ακόμα και οι ώρες που γυμνάζονται μαζί κάνοντας pilates φαντάζουν σαν ένα όνειρο που ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δεν μπορούσε να φανταστεί η παρουσιάστρια του «Μες στην καλή χαρά» όταν άφηνε τη Ρόδο για να ζήσει μόνιμα στην Αθήνα.

Την ίδια στιγμή βέβαια γεννάται σε πολλούς η απορία τι κοινό μπορεί να συνδέει την Ελένη Μενεγάκη με ένα φιλόδοξο και όμορφο κορίτσι μόλις 25 χρονών; Μπορεί η παρουσιάστρια να μην έχει αισθανθεί ακόμα την ανάγκη να μιλήσει δημόσια για τη φιλία της, ωστόσο όσοι την ξέρουν καλά σημειώνουν ότι για να μην έχει κανένα πρόβλημα να απαθανατίζουν δίπλα της την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σημαίνει ότι η νεαρή παρουσιάστρια έχει δώσει τις «εξετάσεις» της. Μόνο ο χρόνος βέβαια θα δείξει σε πόσο γερά θεμέλια είναι χτισμένη αυτή η σχέση και πόσο μπορεί να επηρεαστεί από προσωπικές φιλοδοξίες και ανασφάλειες που επηρεάζουν συνήθως τις γυναίκες που εκτίθενται στα φώτα της δημοσιότητας.

source: http://www.yupiii.gr


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου